Home

Menetelmiä nuoren kanssa työskentelyyn

Menetelmiä yrittäjyysopetukseen. Aika. 29.4.2019 | 8:30. Yrittäjyyttä tukevat menetelmät ovat parhaimmillaan toiminnallista yhdessä tekemistä, innostavia ja yhteistyötä yritysten kanssa. Nuori Yrittäjyys ry. Talous ja nuoret TAT Muita ideoita valokuvauksen käyttämiseen: Retkien yhteydessä kuvaaminen, oman ympäristön kuvaaminen, kuvista kirjoittaminen, unelmien kuvaaminen valokuvien kautta, otetaan kuvia muistoista, joista ei ole kuvia tai joista ei ole voinut edes ottaa kuvia. Nämä voivat liittyä esim. pelkoihin. Kuvien kautta voi työstää monia eri asioita. Sen kanssa on vaikka mierontie. Säkkijärven polkkaa! Säkkijärven polkka! Nuoren ja vanhan se tanssiin vie, ei sille polkalle vertaa lie! Sen kanssa on vaikka mierontie. Säkkijärven polkkaa Metsiksen nuotta-valmennus on 13-28 vuotiaille nuorille suunnattua arjenhallintavalmennusta. Sen tavoitteena on tukea nuoren minäpystyvyyttä, vahvistaa ja voimaannuttaa, antaa kipinää kohti nuoren aktiivista osallisuutta. Nuotta-valmennuksessa pyritään avaamaan uusia näköaloja luomalla osallisuutta tukeva ilmapiiri jossa nuoren on helppo uskaltaa olla oma itsensä.Kuvien kautta voidaan muistella, vahvistaa minäkuvaa, etsiä ratkaisukeinoja ja tutkia kokemuksia. Lapselle kuvaaminen ja kuvassa oleminen on leikkiä. Kamera voi toimia kaiken ihanan ja mielenkiintoisen tallentajana. Oman kuvan tutkiminen lisää itsetuntemusta. Kun vanhempi katselee kuvaa itsestään lapsen kanssa tai lapsen omakuvaa, se tukee vuorovaikutusta: miltä me näytämme yhdessä, mitä kaunista minun lapsessani on, mikä tekee meistä erityisiä. Kuvilla voi työstää vaikeitakin tunteita; kuvat voivat herättää muistoja ja ajatuksia, joita on hyvä käydä vielä läpi. Perhe voi yhdessä tai erikseen ottaa kuvia, jotka toimivat korjaavina kuvina.

Menetelmiä ikäihmisten kanssa työskentelyyn ja ryhmätoimintaa

Verkkosivuiltamme saat myös tietoa kokonaan uusista webinaari- ja muista verkkokoulutuksista, joiden avulla haluamme tukea lasten ja nuorten kanssa tehtävää työtä äkillisesti muuttuneissa olosuhteissa. Ystävällisin terveisin, Nuoren kirkon kouluttajat Nuorella on myös tarve itsenäistymiseen ja suhde vanhempiin muuttuu. Se voi tuntua vanhemmista tuskalliselta, mutta nuorelle on myös Vaikka kyse ei olisikaan vakavasta masennuksesta tai muusta vastaavasta, teinin kanssa eläessä negatiiviset tunteet voivat olla kotona turhankin paljon läsnä Etsi nuorten kanssa uusia sovelluksia ja poimi pakasta maukkaimmat ideat vapaasti omassa työssäsi sovellettavaksi. Den här tvåspråkiga kortleken med verktyg är menad för just dig som arbetar med unga! Det är VOL 2i vår serie Mukana on ratkaisukeskeisiä menetelmiä sekä sovelluksia positiivisesta psykologiasta, mindfulnessista ja itsemyötätunnosta. Omakuva työvälineenä itsetuntemukseen, ratkaisukeskeisessä hengessä kuvataiteen eri menetelmiä soveltaen

Nuoren itsenäisen asumisen tukeminen. Omaan asuntoon? Mutta minne? Nuorten asumisen palveluohjaajat auttavat alle 30-vuotiasta itsenäistyvää ja itsenäisesti asuvaa porvoolaista nuorta kaikissa asumiseen liittyvissä haasteissa: asunnon hakeminen, asumisen ongelmat, asumiseen.. HJK sopimukseen nuoren pelaajan kanssa. HJK ja Väinö Vehkonen ovat tehneet 1+2-vuotisen sopimuksen. 17-vuotias Vehkonen tulee Klubiin JJK:sta ja pelaa ensi kaudella lähinnä Klubi 04:ssa Suomen mestari 2 on aikuisille ja nuorille tarkoitettu jatko-oppikirja suomen kielen opiskeluun. Teos on jatkoa suositulle Suomen mestari 1 -oppiki... Monipuolisesta S2-työkokemuksestani ammennan edelleenkin uusia näkökulmia opetukseeni ja yritän tuoda eri kohderyhmien kanssa parhaiksi havaitut.. Työkirja on tarkoitettu lapsen ja työntekijän yhteiseksi työvälineeksi. Lapselle kerrotaan, että hän saa piirtää ja kirjoittaa kirjaan asioita, joita hän haluaa jakaa aikuiselle jonka kanssa hän kirjaa työstää. Kirjan tehtävät voivat olla omia osioitaan joita tehdään muutama kerrallaan, ja niistä keskustellaan yhdessä. Parhaimmillaan kirjan tehtävät muodostavat kokonaisuuden, jossa lapsi tuo näkyväksi omat ajatuksensa ja tunnemaailmansa, ja johon rakentuu lapsen turvallisuuden tunteen perusta. Hei Sami, mitä teet tänään illalla? Nämä sanat välähtivät näytölle äänen saattelemana, kun MSN Messenger ilmoitti uudesta saapuneesta pikaviestistä. Satunnainen nettituttavani Jaana oli jostain..

Osuma - innostusta nuorten kanssa työskentelyyn - Posts Faceboo

Heli Virtanen toivoo, että hän valmistuu opettajaksi. Pelkään, että myöhästyn tunnilta. Maija sanoi, että hän on valmis lähtemään kanssani. e) Sanotaan, että he ovat muuttaneet maalle. Tiedetään, että hän on kirjoittanut nuorena runoja Oppilaitos Tutkinto Tässä voit kertoa opintojesi suuntautumisesta, lopputyöstä tai muista opintoihin kuuluvista projekteista, jos arvelet niistä olevan hyötyä haettavan työpaikan kannalta. Hotbird 13B / 13C / 13D (13° Doğu) yeni kanallar, hotbird 2014 güncel ve yeni frekans listesi, hotbird uydu frekansları, hotbird frekanslar..

Osuma в Твиттере: «Tulossa #Allianssiristeily'lle? Tuu moikkaamaan

 1. Ex-Beatle Paul McCartney kertoo The Sunille antamassaan haastattelussa musiikin kirjoittamisen Kanye Westin kanssa olevan samanlaista kuin aikanaan John Lennonin kanssa The Beatlesissa. Maccan mukaan metodi on samanlaista ideoiden pallottelua
 2. Tähtitieteilijät ovat ensimmäistä kertaa havainneet nuoren tähden ympärillä olevan pölyisen materiakiekon hajoavan monen tähden järjestelmäksi. Sisäänpäin putoava aine muodostaa pyörivän kiekon nuoren tähden ympärille, joka nielee sitä vähitellen
 3. Seksimaisteri -testi on tarkoitettu keskustelunherättäjäksi seksuaalisen häirinnän ja väkivallan kysymyksistä. Testin avulla voi helposti lähestyttävällä tavalla keskustella nuorten kanssa seksuaalioikeuksista ja seksuaalisesta väkivallasta.
 4. Varmista, että tila ja materiaali ovat lapsen kannalta turvalliset, eikä lapsi keinutettaessa osu esimerkiksi seiniin tai esineisiin. Älä myöskään nosta keinuvaa lasta liian korkealle, mikäli lapsi äkillisesti käy itse kiipeämään keinusta pois.

Varhaisen puuttumisen menetelmiä Kirkkohallitus 7.10.2010 Marie Rautava, MLL. Aina kun lapsen tai nuoren elämässä tapahtuu jotain kamalaa, joku taho kertoo, että olivathan ongelmat jo vuosia sitten nähtävissä. Jos ne kerran nähdään ja tiedetään, miksi ei auteta.. HyperX:ltä Duckyn kanssa yhteistyössä toteutettu One 2 Mini -näppäimistö Kuulostele lapsen olotilaa, jos lapsi ahdistuu tunteiden käsittelyn aikana, siirry tavalliseen käsinukkeleikkiin.

Materiaalia lasten kanssa työskentelyyn - Ensi- ja turvakotien liitt

Pakallinen innostusta - Osum

 1. Oletko kiinnostunut työskentelemään eläinten kanssa tai haluatko syventää jo hankittua ammattitaitoasi eläinalalla? Eläintenhoitokoulutus antaa sinulle eväät monipuoliseen työskentelyyn eläinten parissa! Eläintenhoitokoulutus on ajankohtainen ja tarjoaa mahdollisuuden palkitsevaan työhön eläinten kanssa
 2. Tulossa #Allianssiristeily'lle? Tuu moikkaamaan meitä! Jaa oma innostava ideasi nuorten kanssa työskentelyyn ja saa pakallinen testattuja työvälineitä, harjoitteita ja menetelmiä kotiinviemisiksi #OsaajienSuomi #DelaKreativt #nuoret pic.twitter.com/Hr2Z2Pbh07
 3. Pyydä lasta istumaan vanhemman sylissä tai vieressä ja kaikki parit ovat piirissä. Kerro lyhyesti, mitä on tarkoitus tehdä yhdessä. Kierrä Taikapussin kanssa pari kerrallaan eteenpäin tai laita Taikapussi kiertämään piirissä.
 4. Lasten reaktiot voivat vaihdella: joku yrittää ottaa höyhentä kiinni, joku istuu paikallaan ja ihastelee, joku lapsi haluaa itse kokeilla höyhenen puhallusta. Vanhempaa voi rohkaista seuraamaan lapsen aloitteita asiassa. Vanhempi voi yhdessä lapsen kanssa ihastella höyhenen / huivin lentoa ja kulkua. Taustalle voi laittaa musiikkia soimaan.
 5. Etunimi Sukunimi Syntynyt 1.1.1900 Esimerkkitie 1 00000 KUNTA Puh. 000 123 4567 etunimi.sukunimi@email.com

Käytä näytön luku ohjelmaa Cortanan kanssa työskentelyyn

Aluehallintovirasto tutki tänä kesänä, millaiset työolot nuorilla on Kanta-Hämeen jäätelökioskeissa. Nuoret lähettävät jonkin verran kysymyksiä kesätöistä Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Ollilan mukaan useimmiten nuorten kysymykset koskevat kirjallista työsopimusta ja sen tekemistä Täytät vain tiedot valmiiseen CV-pohjaamme. Automaattinen dokumentin muotoilu. Lataa valmis CV PDF-muodossa.

Lakana asetetaan lattialle esimerkiksi pehmeän maton päälle ja lapsi asettuu selälleen keskelle lakanaa. Kaksi aikuista ottaa lakanan molemmista päistä kiinni ja kiristää päistä vetäen niin, että lakana nousee ilmaan. Aikuiset keinuttelevat lasta puolelta toiselle. Riippuen keinun koosta, lapsen kanssa voi ylläpitää katsekontaktia ja sensitiivisesti liittyä lapsen ilmeisiin ja tunnereaktioihin. Leikkiin sopivat myös laulut ja musiikki, esimerkiksi lastenlaulut. Aikuinen voi myös itse laulaa joko lasta rentouttavia tai aktivoivia lauluja.Kysymykset toimivat parhaiten nuorten kanssa keskustellen esim. tapahtumissa. Kysymyksistä herää usein lisäkysymyksiä tai pohdintoja, joiden kanssa päästään teemassa syvemmälle. Seksimaisteri -testi sopiikin erityisen hyvin isoihin tapahtumiin, joissa on tavoitteena tavata mahdollisimman paljon nuoria ja kutsua heitä yhteiseen keskusteluun. Testi sopii hyvin myös aikuisten kohtaamiseen. - Nuorta tuetaan kokonaisvaltaisesti, ja jokaisella on oma työntekijä. Näistä kahdesta asiasta syntyy palvelualuejohtaja Terhi Laineen mukaan Vamoksen työn vaikuttavuus. - Emme siis valikoi sitä, minkä asian kanssa lähdemme työskentelemään, vaan kyse on nuoren elämän kokonaisuudesta.. Nykylainsäädännön mukaan yhdyntä eläimen kanssa ei ole rikos, jos eläin ei saa siitä eläinrääkkäykseen rinnastettavia fyysisiä vammoja. Jotkut katsovat sitä ihan uteliaisuudesta, toisia eläinseksi puolestaan kiihottaa, Paalanen vastaa palstalla nuoren kysymykseen eläinpornon..

Sekoita aineet keskenään taikinaksi. Taikataikinasta voi muotoilla esimerkiksi eläinhahmoja tai ihmisiä. Hiukset on helppo tehdä puristamalla taikinaa valkosipulipuristimen läpi. Taikinasta voi myös leipoa esimerkiksi koti- ja kauppaleikkeihin pullapitkoja, reikäleipiä tai piparkakkuja. – Hiero käsiisi hieman ruokaöljyä ennen kuin aloitat muovailun. Asettele valmiit muovailutyöt leivinpaperin päälle uuninpellille ja kuivata askarteluja uunissa tunnin verran 125 asteessa. Työt kuivuvat huoneilmassakin, mutta se kestää huomattavasti kauemmin. Kun työt ovat kuivia, ne voi maalata vesiväreillä sekä lakata. Suomalaistutkimus: Runsaasti videopelaavat nuoret ovat muita lihavampia. Suosituimmat asiasanat. seksi. - Ihmisen ja eläimen välinen seksuaalinen toiminta on myös ristiriidassa eläinten itseisarvoon perustuvan kunnioittamisen kanssa ja näin ollen sukupuoliyhteys eläimen kanssa ehdotetaan.. Tietoa nivelvaivoista ja vammoista: ohjeita liikuntaan, ennaltaehkäisyyn ja kivunlievitykseen sekä t...ietoa leikkaushoidosta.

Joskus kyse voi olla jatkuvasta somettamisesta, joskus riippuvuudeksi kehittyneestä tietokonepelaamisesta. Psyykkisen hyvinvoinnin keskuksen Komppi Oy:n pari- ja perheterapeutti Nona Avellán arvioi, että älylaiteriippuvuus on todella yleistä etenkin nuorilla Kurssi arvioidaan asteikolla 1-5 -aktiivinen osallistuminen ohjattuun työskentelyyn -suullisen kielitaidon aktiivinen harjoittelu Opiskelija osaa hoitaa eri-ikäistä lapsia, nuoria ja perheitä soveltamalla hoitotyön käytössä olevia näyttöön perustuvia auttamisen, tukemisen ja ohjaamisen menetelmiä

On hyvä ohjata vanhempia tukemaan lapsiaan siinä, mitä he tekevät. Ilman, että vanhemmat kovasti neuvoisivat tai sivuuttaisivat lapsen luovuutta. Lapsi voi joskus vain tunnustella ja pyöritellä taikinaa käsissään muovailematta siitä varsinaisesti mitään. Taikataikinan syöminen ei ole vaarallista. Nuoren maailma tutuksi. Apuvälineitä arkeen nuoren kanssa. Elämää nuoren kanssa. Nuoren tunteiden kohtaaminen. Miksi murrosikäinen oireilee Nuoren paha olo saattoi ilmetä kiukkuna, jota oli haastavaa ottaa vastaan. Ehkä sanoit hänelle jotakin kannustavaa tai kyselit lisää tilanteesta. Tai asetuit rauhassa kuuntelemaan ja järjestit hänelle hetken aikaa omasta kiireisestä aikataulusta huolimatta. Katselit nuorta myötätuntoisesti ja ymmärtäväisesti

Nuotta-valmennus, osaava sosiaalinen nuorisotyö Metsäkartan

 1. taa, joka tukee nuoria siirtymävaiheissa koulutusasteelta seuraavaan tai koulutuksesta työelämään.
 2. 1974 yılında temelleri atılan, Türkiye nin köklü ve lider lastik markası Lassa Sabancı Holding ve ortakları tarafından kuruldu
 3. Esiteltyjä menetelmiä voi soveltaa monialaisesti suunnittelun ja taiteen eri alueille. Laura Isoniemi esittelee kirjassa ideointimenetelmiä, jotka palvelevat ketä tahansa, joka toivoo pääsevänsä kosketuksiin oman luovan puolensa kanssa ja haluaa hyödyntää sitä ammatillisesti tai..
 4. Löydät menetelmiä nuorten innostamiseen, kollegoiden kanssa työskentelyyn ja oman työsi jakamiseen muille. Käytä pakkaa inspiraationa, kokeile menetelmiä ja muokkaa niitä sopiviksi omaan arkeesi. Sitä kautta liityt kehittäjäverkostoomme, jonka tavoitteena on tarjota nuorille merkityksellistä..

Haavisto hikoilee senttien kanssa. Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti. Mitä ihmettä, kirjoitatko sinä siis näille sivuille sieltä Armeniasta? Jos, niin mitä sinulla on tekemistä Suomen ja suomalaisten kanssa Tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Itsehoito-ohjeita ja tukea potilaille ja lähei...sille. Miten puhua nuoren kanssa riitelemättä? Nuori kehittää identiteettiään, ja hän tarvitsee ympäristön, jossa hän voi vapaasti puhua näkemyksistään. Puhu nuoren kanssa - riitelemättä. Kun tyttäreni oli 14-vuotias, hän alkoi väittää minulle vastaan Taistelukentillä (7) - Hitler-nuoret iskevät takaisin. Alun perin Operaatio Overlordin kanssa samalle päivälle eli 15. elokuuta 1944 suunniteltu Provencen maihinnousu oli aiv ‐ Katsottavissa: lauantai 1. helmikuuta 2020 asti

Vanhemmat miettivät lapsensa luonteenpiirteitä, ihania asioita omassa lapsessa ja tekevät niistä kukan.– Pyydä lapsia istumaan lattialle. Puhalla kuplia jokaiselle lapselle vuorollaan. Sano lapsen nimi ennen puhaltamista. Vain tämä lapsi saa rikkoa saippuakuplan. Ideana on oman vuoron odotuksen opettelu.

Tietoa erilaisista ihosairauksista ja tukea niiden hoitoon. Potilaiden, läheisten ja ammattilaisten ...yhteistyön edistäjä. Yhteistyömme Enterin kanssa täyttää kohta jo 20 vuotta! IT-maailman kehityksessä se on valovuosi, mutta olemme pysyneet hyvin muutoksessa mukana. Arvostamme erityisesti sitä, että Enter on aina tarjonnut todelliseen tarpeeseemme perustuvia ratkaisuja

Anna perheelle yhteinen kannellinen kenkälaatikko tai vaihtoehtoisesti jokaiselle omansa. Ensin koristellaan laatikon ulkopuoli. Neuvotaan leikkaamaan lehdistä kuvia ja tekstejä, joiden oletetaan kuvaavan omaa perhettä (tai lasta, riippuen mikä on ollut tehtäväksi anto) ja sitä, miltä perhe näyttää ulkopuolisille. Tämän jälkeen pyydetään leikkaamaan kuvia ja tekstejä kuvaamaan sitä, millainen perhe/lapsi oikeasti on. Näillä koristellaan laatikon sisäpuoli.  Käytä To Do for Windows 10 näppäimistön ja näytön luku ohjelman kanssa integroimaan TehtävätCortana kanssa. Testasimme sitä lukijan ja jawsin avulla, mutta se voi toimia muiden näytön luku ohjelmien kanssa niin kauan kuin ne noudattavat yleisiä helppokäyttöisyysstandardeja..

Lapset puheeksi -menetelmä ja työskentely perheen kanssa

 1. Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto.netissä! Osta vaikka sohva, lastenrattaat tai älypuhelin ja luo oma ilmoituksesi nopeasti
 2. Neljä merirosvoa lähti kaukaiselle saarelle (kädet selän päällä). Laiva keinui aaltojen mukana. Merellä oli isoja aaltoja ja pieniä aaltoja (tehdään 3 kertaa isoja aaltoja alaselästä olkapäihin asti ja pieniä aaltoja yläselälle )
 3. Yritys Oy Titteli / työtehtävä Tarkempi kuvaus työtehtävistä. Voit myös kertoa saavutuksistasi tai työssä hankkimastasi erityisosaamisesta.
 4. Satuhieronta on aina lapsilähtöistä ja tapahtuu lapsen luvalla. Hieronta aloitetaan kysymällä lapselta ”Saanko hieroa?”, johon lapsi voi vastata kyllä tai ei. Juuri vapaaehtoisuus ja vastavuoroisuus tekevät kosketuksesta turvallisen ja rentouttavan kokemuksen. Yleensä satuhieronnassa ollaan makuullaan, mutta lapsi voi myös istua, jos se tuntuu paremmalta. Selkä on yleisin ja helpoin paikka tehdä satuhierontaa. Muita hierontakohtina voivat olla jalat, kädet, pää ja vatsa.
 5. Saippuakuplia voidaan käyttää erilaisissa tilanteissa ja monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi lasten hauskuuttamiseen, tunnelman piristämiseen, ujojen rohkaisemiseen, rauhoittumiseen tai motoriikan harjoitteluun.

Alkoholin liikakäyttö. Itsensä kanssa ihminen on paljaimmillaan. Vanhempi, mietipä alkoholinkäyttöäsi! Mielen hyvinvointia lapsille ja nuorille - Ota ideat käyttöön! Mielenterveystaidot auttavat selviämään poikkeusoloissa Pyydä vanhempaa piirtämään kartongille iso kukka, jolla on isot terälehdet. Pyydä sitten vanhempaa kirjoittamaan terälehdille niin monta ihanaa asiaa kuin hän lapsestaan keksii, esim. kaunis, hauska, taitava piirtämään, iloinen, hassuttelija, rakas. Voitte keskustella näistä ihanista asioista ryhmän kesken. Kannusta vanhempia kertomaan näistä erityisesti lapselleen. Nuoren ammatillinen kuntoutus. Nuoren ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on auttaa sinua suunnittelemaan omaa tulevaisuuttasi ja löytämään suuntaa opiskelu- ja työelämään. Voit hakea nuoren ammatilliseen kuntoutukseen, jos olet 16 - 29-vuotias ja tarvitset tukea jokapäiväisen elämän.. Nuoren ja vanhan se tanssiin vie Ei sille polkalle vertaa lie! Sen kanssa on vaikka mierontie Säkkijärven polkkaa! Tule, tule tyttö, nyt kanssani tanssiin, kun polkka niin herkästi helkähtää Nuoret. Reserviläisten koulutus. Paikallisjoukot

Ihan kuin sen kalsaritempunkin kanssa, ei tämäkään ole varsinaisesti järkevä pitkäaikaisratkaisu Helpommallakin pääsee, jos vain poimii talvirenkaista nastat irti. Vaikka se onkin ikävää nypräämistä Monipuoliset ihmiset keskittyivät työskentelyyn modernissa parvi yhteistyötilassa sisätiloissa, liikemies puhuu puhelimessa, kun taas muut liikemiehet käyttävät kannettavia tietokoneita, jotka työskentelevät asiakirjojen kanssa jaetussa toimistopöydässä (100 tulosta) Odotusajan työskentelyssä on kaksi osa-aluetta, joiden kautta voidaan lähestyä vanhemmuuteen kasvua. Ensimmäinen osa-alue on käsitys itsestä vanhempana: omat hoivakokemukset, kyky kuvitella itsensä äitinä/ isänä. Toinen osa-alue on kuvitelmat vauvasta: millainen vauva on, mitä odotuksia vauvalle, ovatko ajatukset vauvasta negatiivisia vai positiivisia.Jos vanhemmalle on vaikeaa keksiä lapsestaan hyviä puolia tai kertoa lapsen luonteenpiirteistä, on hyvä auttaa häntä hieman. Voit esimerkiksi kysyä, missä lapsi on taitava, mikä hänessä on suloista tai miltä hän näyttää. Luottokortin hankkimista lapselle tai nuorelle voi harkita silloin, kun on varma nuoren kyvystä ottaa vastuuta omista raha-asioistaan. Ennen luottokortin hakemista onkin tärkeää käydä läpi nuoren kanssa, kuinka luottokortti toimii käytännössä ja mitä vastuuta luottokortin omistaminen tuo mukanaan

Työskentelyä 3-vuotiaan nuoren hevosen kanssa - YouTub

Kadonneiden voimavarojen metsästys: Nuotta-valmennus

Yleisiä menetelmiä ryhmätoimintaan. Menetelmiä lasten ja nuorten ryhmätoimintoihin. Menetelmiä ikäihmisten kanssa työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. STOP-turvallisuuspeli haastaa nuoret pohtimaan arjen turvallisuutta ja kaveritaitoja (intermin.fi, arjenturvallisuus.fi) STOP-peli eli Sisäisen.. Laita lattialle peittoja/patjoja tms, joiden päällä lasten on lämmin ja mukava maata. Himmennä valoja. Laita soimaan rauhallista musiikkia. Pyydä työkaveriasi tai joitain vanhemmista auttamaan varjon heiluttamisessa. Osa vanhemmista voi mennä lasten kanssa lattialle. Voit pyytää heitä ottamaan lapsensa kainaloon ja silittämään lasta rauhassa. Heiluta varjoa ylös ja alas hyvin rauhallisesti. Musiikin lopuksi kaikki varjon heiluttajat voivat rientää lasten luokse varjon alle. Pitkienhiekkojen vuokrauksessa taas uusi käänne: Leirintäalueesta loppuvuoden kestävä käyttöoikeussopimus uuden yrittäjän kanssa. Pääkirjoitus: Ylioppilaat ovat ansainneet juhlamielen - Onnittelut jokaisesta valkolakista kuuluvat nuorelle itselleen, mutta myös niille aikuisille, jotka ovat.. Tämä häävideo lyö ällikällä - mummo avioitui nuoren miehen kanssa, näin teki nuori mies! Kiinalainen häävideo naurattaisi ellei itkettäisi. Onhan tämä nyt erikoinen

CV-malli - Ansioluettelo

15 €. Kortteja lasten omaan puuhailuun ja lasten kanssa työskentelyyn eri yhteyksissä. Yhteensä 26 erillistä tarinaa, joista kustakin 4 -7 korttia. Iloisia ja vakavia tarinoita lasten jokapäiväisestä elämästä. Kuvasarjat kuvaavat lapsille tuttuja tapahtumia ja hauskoja kohtauksia Kurssilla käsitellään nuoren arkielämään liittyviä aihepiirejä. Omassa työskentelyssä voidaan hyödyntää perinteisiä ja digitaalisia menetelmiä. Itsenäisesti suoritettavalla kurssilla harjaannutaan pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn

Yhteystiedot ›

Lopuksi: älä ole liian vaatimaton! Suomalainen on monesti liian vaatimaton puhuttaessa omista taidoista. Jos tunnistat tämän piirteen itsestäsi, mieti oletko syyllistynyt tähän myös ansioluettelossa. Ansioluettelossa vaatimattomuus ei ole hyve. Älä kuitenkaan lupaa sellaista jota et pysty lunastamaan.Nuottavalmennusta tehdään nuorisotyöllisellä otteella käyttämällä nuorisokeskuksen kaikkia menetelmiä ja mahdollisuuksia. Valmennusjakson sisältö suunnitellaan yhteistyössä lähettävän tahon ja nuorten kanssa siten, että käytettävät menetelmät ja toiminnat tukevat parhaiten ryhmän nuoria. Lähettävä tahon oma ohjaaja tulee aina nuorten mukaan valmennusjaksolle. 4. Turvallisuustyö isän kanssa Turvallisuustyö käsittää tässä neljän eri aihealuetta: • Riskien arvioinnin, riskien hallinnan, vastuunoton ja yhteistyön • Työskentelyn kuluessa tulisi kaikkien työskentelyyn osallistujien kyky arvioida riskejä ja turvallisuutta lisääntyä • työntekijän, isän ja äidin ja lapsen.. – Pyydä lapsia istumaan lattialle. Puhalla kuplia vain silloin kun lapset ovat paikallaan ja hiljaa. Ideana on hiljaisuuden ja rauhoittumisen harjoittelu.Diabetestalosta löydät tietoa, tukea ja palveluita, kun haluat perehtyä diabetekseen ja sen omahoito...on.

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. 30 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomea. SomeBody -mittari lapsen/nuoren läheisille (vanhemmat) ja lapsen/nuoren kanssa toimiville ammattilaisille. Ajanhallinta ja itsensä johtaminen Tavoitteena on antaa pastoreille työvälineitä ja menetelmiä, joiden avulla he voivat arvioida ja kehittää omaa ajanhallintaansa ja itsensä johtamista Twee van de drie grootste Nederlandse banken, ABN AMRO en ING Bank, melden dat ze in zwaar weer verkeren. Nu al zulke slechte berichten, en het coronavirus is pas drie maanden onderweg. Dit extreem slecht nieuws, zelfs beangstigend: het schrikbeeld van een run op de bank doemt op Elokuvaa voi katsoa myös lasten kanssa. Katsomisen jälkeen voi keskustella elokuvan herättämistä ajatuksista: mikä herätti pohtimaan, oliko joku uutta tai mikä oli tuttua, mitä jäi ihmettelemään.

Onko sinulla hyvä lasten kanssa työskentelyä tukeva väline tiedossa? Kuvaa se oheisella lomakkeella ja jaa myös muiden käyttöön.Anna mahdollisimman erilaisia lehtiä leikattavaksi, riittävän monet sakset ja tarpeeksi liimaa. Kannusta leikkaamaan sellaisiakin kuvia, jotka tuntuvat hyvin utopistisilta. KTP ja kasvatuksellista pelivalmennusta tarjoava suomalainen School of Gaming aloittavat yhteistyön. Yhteistyön päätavoitteena on mahdollistaa ohjatun ja kehittävän peliharrastuksen tarjoaminen verkon yli lapsille ja nuorille. FC KTP haluaa kehittää ja monipuolistaa toimintojaan. Tämä vallitseva tilann

Syöpää sairastavan nuoren tukemiseen käytettyjä menetelmiä

On osallistunut työskentelyyn yhteisöllisessä verkkoympäristössä. On harjoitellut viestintää tekstin nuoren, kodin aikuisten sekä tarpeellisten koulun oppilashuoltohenkilöstön kanssa • kirjallinen Arvioinnissa käytetään monipuolisia menetelmiä. Opettaja kokoaa tietoa oppilaiden edistymisestä.. KaPo-vuosien kautta Wahlgren pääsi ensimmäistä kertaa mukaan Suomen maajoukkuetoimintaan, jossa päävalmentajana toimi Harri Jokela apunaan Jussi Laakso ja Jussi Räikkä. Jokela on tunnetusti vaativat valmentaja, jonka metodit iskivät nuoreen Wahlgreniin Tulosta kasa värityskuvia ja anna lapsen valita, minkä hän värittää. Voit värittää vieressä ja jututtaa lasta. Voit pyytää myös vanhempaa värittämään yhdessä lapsen kanssa samaa tai eri kuvaa. Kannusta vanhempaa kehumaan lastaan.

Lähde: gekkonen.com. Vitsit: Viulisti taivaan portilla. VITSIT: Nainen oli rakastajansa kanssa, kun poika piiloutui kaappiin - aviomies saapuu. Vitsit: Ihmeellisiä faktoja. Vitsit: Onnellista avioelämää Rentouden, luottamuksen ja kunnioituksen etsintää sekä varusteisiin ja apuihin totuttelemista, ohjasajoa ja kahdella ohjalla juoksuttamista Sisältö tulee saduista ja tarinoista, jotka kerrotaan sanojen ja kosketuksen kautta. Jos omien satujen ja tarinoiden keksiminen on vaikeaa, niitä voi lukea esimerkiksi lasten kirjoista tai Satuhieronta –kirjasta (Tuovinen, 2014).Rakkausmaisteri -testi on tarkoitettu keskustelunherättäjäksi seurusteluväkivallasta. Testin avulla voi helposti lähestyttävällä tavalla keskustella nuorten kanssa seurustelun pelisäännöistä ja väkivallan kysymyksistä.Hellävarainen kosketus selkään. Hetki voi toimia lasta rauhoittavana hetkenä. Voidaan tehdä myös niin, että lapsi saa piirtää vanhemman selkään sen jälkeen, kun lapsen selkään on piirretty. Harjoituksen voi tehdä lapsi-vanhempi pareittain tai lasten ryhmässä lapsipareittain.

Edessä etätyöpäivä? 6 vinkkiä tehokkaaseen työskentelyyn koton

Jokainen pari asettuu tilassa omaan paikkaansa, jossa on hyvä ja rauhallista olla. Ohjeista toteutus ja voit näyttää esimerkkiä yhden osallistujan selkään piirtäen. Harjoituksen alkaessa voi laittaa soimaan rauhallista musiikkia. Piirtäminen selkään tapahtuu ääneti ja puhumatta. Piirtämistä toisen selkään tehdään muutaman minuutin ajan ja sitten on osien vaihto. Tätä harjoitusta voi kokeilla myös piirissä lasten kesken. Asetutaan piirii, kaikki kääntyvät oikealle ja piirtävät edessä olevaan selkään. Sopivan ajan kuluttua käännytään ja piirretään vuorostaan vasemmalla puolella olevan kaverin selkään.  Käytä PowerPoint näppäimistön avulla näytön luku ohjelman avulla voit lisätä, poistaa ja järjestää esityksen dioja. Testasimme sitä lukijan ja jawsin avulla, mutta se voi toimia muiden näytön luku ohjelmien kanssa niin kauan kuin ne noudattavat yleisiä helppokäyttöisyysstandardeja ja-tekniikoita

Se, että pariskunta onnistui pitämään kaksi vuotta kestäneen suhteensa salassa, on sikälikin ainutlaatuista, että Niinistö on yksi maan seuratuimpia poliitikkoja ja kokoomuksen viestintäpäällikkönä Haukio on tekemisissä median kanssa. Jenni Haukio tuli esiin 22-vuotiaana runoilijana voittaessaan.. Kukin lapsi vuorollaan nostaa yhden esineen pussista esille. Jos lapsi ei halua nostaa, niin vanhempi voi auttaa. Yhdessä ihastellaan ja tarkastellaan, millainen esine pussista nostettiin esille. Esineen voi laittaa kiertämään piirissä, niin että jokainen voi vuorollaan kokeilla esinettä. Taikapussi kierros päättyy, kun jokainen pari on saanut nostaa yhden esineen esille.

Oletko koskaan pohtinut kuinka saisit yhteyden omaan henkioppaaseesi? Tässä videossa kerron ohjeita henkioppaiden kanssa työskentelyyn sekä siitä miten.. LP -menetelmä tarkoittaa lokikirjan mukaista työskentelyä perheen kanssa. Sen lopulla tehdään suunnitelma toiminnaksi ja LP -työskentely jatkuu itse Tekijät eivät saa opaskirjasista provisiota tai muita tuloja. Lasten osallistuminen LP -työskentelyyn herättää usein kysymyksiä ja keskustelua

Metsäkartano – kasvun kipinöitä ›

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.Lapset voivat piirtämällä käsitellä heille vaikeita aiheita. Kannattaa tarkkailla lapsia ja sitä, millaista kuvaa he tuottavat. Jos näyttää siltä, että kuvissa on selvästi aiheita, jotka vaativat keskustelua lapsen ja perheen kanssa, olisi hyvä varata siihen erillinen aika. Yleensä näissä tilanteissa lasten piirtämät kuvat ovat värittömiä, ihmiset piirretään kasvottomina ja aiheet ovat esim. sota, kuolema tai kolari yms.Alkoi sataa vettä, ensin vettä tuli kaatamalla (sormilla sateen ropinaa) ja sitten se hiljeni. Saari alkoi näkyä ja aurinko alkoi paistaa (kämmenillä auringon lämmittävää pyöritystä). Aurinko paistoi lämpimästi. Laiva saapui rantaan (kädet paikoillaan selällä). Merirosvot nousivat maihin ja lähtivät seuraamaan aarrekarttaa (kämmenillä kävelyaskeleita). He kulkivat ylös ja alas, ja etsivät ja etsivät. He tiesivät, että saarella oli kallisarvoinen aarre ja he tahtoivat löytää sen. He kulkivat pitkin rantoja ja kallioita ja etsivät aarretta (kämmenillä kävelyä). Sitten he löysivät aarteen! Tiedätkö mikä se aarre on (kysytään lapselta?) Se olet SINÄ! (Halaus)

Tuo ääni elämään. Komunikoi ystäviesi, perheesi ja kaiken sinulle tärkeän kanssa. Phonak Teen Advisory Board (TAB) koostuu 8 nuoresta, jotka kokoavat ympärilleen verkkoyhteisöä kannustamaan muita nuoria, kuten sinua ja saamaan aikaan muutoksen Nuotta valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti etsivän nuorisotyön tavoittamille nuorille sekä työpajojen nuorille. Nuotta soveltuu myös muille nuorille jotka kokevat tarvitsevansa tukea arjen hallinnassa. Nuotta-toimintaa toteutetaan yhteistyössä lähettävän tahon kanssa. Hyväksi havaittuja menetelmiä voi vapaasti käyttää myös muissa kohtaamisissa lasten kanssa. Tarkoitus ei ole, että nuoret vastaavat kysymyspapereihin ja toiminnan vetäjät tarkistavat oikeat vastaukset. Materiaali lasten kanssa työskentelyyn. Kuvaa käyttämäsi menetelmä Hyvä Perusteet Erinomainen

MUSA TUNTUU Musiikkiterapeuttisia elementtejä lasten ja nuorten

 1. PDF | On Jan 1, 2011, Jouni Siipilehto and others published Menetelmiä ja sovelluksia metsikön rakenteen ennustemallien parantamiseksi salaisten toiveiden kanssa, prosessin uskottavuus, kokonaisvaltaisuus ja päätösten ymmärrettävyys. Tulokset viittaavat siihen, että kansalaisten välillä
 2. Kaikkia ohjeissa annettuja materiaaleja ja käyttöideoita ei tarvitse toteuttaa. Jo se riittää, että on esimerkiksi akvarellipaperia ja soseita, joita voi maalailla sormilla ja pensseleillä.
 3. Kosketus auttaa vauvaa hahmottamaan itsensä. Vauva oppii kosketuksen avulla ymmärtämään oman kehonsa rajat ja erottamaan jäseniä toisistaan. Näin hieronta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.
 4. Kun äiti imettää, ei isälle jää paljoakaan tekemistä pienen lapsen kanssa. Vauvahieronta on yksi vauvanhoidon alue, jonka isä voi ottaa hoitaakseen. Näin myös isä pääsee tutustumaan aikaisessa vaiheessa lapseensa.
 5. © 2020 Metsäkartano. Metsäkartanontie 700, 73900 RAUTAVAARA Ota yhteyttä tai soita +358 40 839 6350

Menetelmäoppaat Jell

 1. Tutkittua tietoa reumataudeista, vinkkejä reumatautien itsehoitoon ja reumatologisiin erityistilante...isiin.
 2. Lyhyt esittelyteksti itsestäsi ja tavoitteistasi. Esim. "Valmistuin insinööriksi toukokuussa 2015. Omaan kuitenkin jo usean vuoden työkokemuksen alan tehtävistä. Työntekijänä olen tehokas ja tottunut työskentelemään paineen alla. Tavoitteenani on työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien ongelmien parissa työtehtävissä jotka tukevat ammatillista kehittymistäni".
 3. Tutkittua tietoa verisuonista, suonikohjuista, katkokävelystä ja vatsa-aortasta, vinkkejä verisuonte...n terveyden edistämiseen.
 4. en yleensä nostaa vireystasoa ja soveltuu esimerkiksi toi
 5. Keskustelu perheenjäsenten kanssa kuitenkin yleensävähenee. Netin tai puhelimen käyttökielto on kuitenkin nykymaailmassaepärealistista, eikä se ole kilttiäkään. Nuoret voivat pukeutua oudosti, lävistää huuliaan ja käyttäytyä törkeästi,mutta olla silti ihan kunnon nuoria
 6. Apua äkillisiin terveysongelmiin, neuvoja itsehoitoon ja ohjausta ja tukea päivystyspalveluihin hake...utumisessa.

Nuorten kouluttaminen kemikaalien kanssa työskentelyyn

Työskentely väkivaltaa käyttäneen isän kanssa

Kokeile navigoida uudelleen haluamasi sisällön äärelle siirtymällä johonkin seuraavista palveluista:Tietoa ja tukea aikuisten, nuorten ja lasten mielenterveysasioista. Itsehoitoa ja terapeutin etähoit...oa täysi-ikäisille. <kiomio> ite oon incognito välilehdellä VPN kanssa googlettanut monet asiat, miten keittää kahvia, miten keittää kananmuna, miten pesukone toimii jne. 27 302 katselukertaa. Nuoren miehen haastattelu. 20 071 katselukertaa. Intialaisen nuoren lainaus. 17 493 katselukertaa

Nuoren psykologiset palvelut. Nuoruusikäisillä tarkoitetaan nuoria ja nuoria aikuisia. Ikähaitari on tavanomaisesti 13-20-vuotta. Tunne-elämän tutkimuksessa arvioidaan nuoren psyykkisen kasvun ikätasoisuutta ja pyritään ymmärtämään mahdollisten kehityksellisten esteiden merkitystä CV (Curriculum Vitae) eli ansioluettelo on työhakemuksen liitteeksi lisättävä katsaus työnhakijan työkokemukseen, koulutukseen ja muihin taitoihin. Hyvä CV tuo esille työnhakijan pätevyyden haettavaan työpaikkaan jo ensimmäisellä silmäyksellä

Koulutuksen avulla tukea nuoren opiskelijan kohtaamiseen - Hämeen

Ehkäisyneuvojan kanssa syvennytään ajan kanssa eri ehkäisyvaihtoehtoihin ja sinulle ajankohtaisiin seksuaaliterveyden asioihin. Arkisin tarjoamme nuorille alennetun hinnan gynekologiemme vastaanottokäynneistä, etävastaanottokäynneistä, papa-kokeista ja seksitautitesteistä Osta nyt antikvariaatista huippukuntoisena 15 €:lla kirjailijan Pertti Porenne käytetty kovakantinen kirja Tehokkuutta johtoryhmän työskentelyyn. Pertti Porenne. Teoksen nimi. Tehokkuutta johtoryhmän työskentelyyn. Kustantaja. Weilin + Göös Elokuvassa äänimaailma rakentuu musiikkiin, vauvojen ääntelyyn ja äitien jokelteluun, mitkä tuovat kiinnostavaa sisältöä. Mallilan lukio Ylioppilas

Piirtäminen voi olla vapaata tai ohjatumpaa, jolloin pyydetään piirtämään esimerkiksi oma perhe, koti tms. Nuorella työntekijällä tarkoitetaan alle 18-vuotiasta. Työ ei saa vahingoittaa nuoren terveyttä tai Työsuojeluviranomainen voi myöntää poikkeusluvan alle 14-vuotiaan työskentelyyn tilapäisesti Jos sinulla on erimielisyyttä työnantajan kanssa jossain työsuhteeseen tai työntekoon liittyvässä asiassa.. Tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta lapsille ja heidän läheisilleen.Tietoa infektiotaudeista ja niiden ehkäisystä sekä tukea infektiosairauksien alalla hoidossa olevill...e potilaille. Tässä CV malli sellaiselle nuorelle, jolla ei ole vielä ollenkaan työkokemusta. Tämä on toimiva ja selkeä perus-CV. Halutessaan voi tehdä myös persoonallisemman ansioluettelon. - Olen iloinen ja myönteinen persoona, joka tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa

äidinkieli erinomainen perusteet Hygieniapassi, myönnetty 1.1.2008 KIELITAITO suomi englanti ruotsi Global Garden Products BL 2.6 E Manual Online: Työskentelyyn Valmistautuminen. PRE LAITTEEN VALMISTELU / TYÖSKENTELYYN VALMISTAUTUMINEN - Kohdista puhaltimen putki (5) moottoriyksikön ulostuloaukkoon ja työnnä pohjaan saakka niin, että se kiinnittyy.. Rovaniemestä on valmistunut Ode to Rovaniemi -videoteos, jota on kuvattu kaikkina vuodenaikoina ympäri kaupukia yhdessä asukkaiden kanssa. Videota varten on sävelletty myös oma musiikki. Rovaniemen kaupunki työnantajana

Pidempi kuvausprosessi: Tämän voi toteuttaa myös monin eri tavoin. Voitte esimerkiksi katsella yhdessä perheen vanhoja valokuvia, perhe saa itse ottaa kuvia tai ohjaaaja voi ottaa perheestä kuvia. Tämä toimii pitkälti voimauttavan valokuvauksen mallilla, josta enemmän osoitteessa: http://www.voimauttavavalokuva.net/menetelma.htm. Prosessia ei tarvitse tehdä ihan niin pitkän kaavan mukaisesti, mutta eri osa-alueita käyttäen.Luotettavaa tietoa silmäsairauksista ja –oireista sekä tutkimuksista ja hoitotoimenpiteistä kaikenik...äisille. Ohjeita ja vinkkejä potilaille ja läheisille.Useat eivät tule mielellään kuvaan. Kuvaamiseen täytyy johdatella ja kuvaushetken tulee olla mielekäs ja esilläoloon rohkaiseva. Ihailu, kannustus, yhdessä kuvien katsominen kuvauksen lomassa ja lapsentahtisesti kuvaaminen rohkaisevat lasta. Jos kuvaus on kertaluonteista, silloin on hyvä keskittyä positiivisiin asioihin, asioihin jotka tuovat iloa, mielihyvää ja voimauttavat. Jos taas kuvaus tehdään pidempänä prosessina, voi siinä käydä läpi vaikeitakin asioita, kuten esimerkiksi menneisyyttä, suruja, vanhemmuutta tai tulevaisuutta.

Voitte leikkiä esimerkiksi siten, että sekä sinulla että lapsella on oma käsinukke. Sinun käsinukkesi kysyy ja lapsen käsinukke vastaa. ”Hei olen Maija ja asun Suomessa. Olen 10 vuotta”. Tai: ”Hei, oletko sinä surullinen? Miksi olet surullinen?” Lapset lähtevät yleensä helposti tähän leikkiin.Värittäminen on hyvä keino rauhoittaa liian villiä menoa ja lisäksi se kehittää sorminäppäryyttä. Lapsi ja vanhempi voivat värittää yhdessä vierekkäin. Värittelyn ohessa on helppo käydä keskustelua lapsen (ja vanhemman kanssa).Tunnelman tulee olla rauhallinen. Lapset villiintyvät tässä helposti, joten on hyvä selittää aluksi, että tarkoitus on maata rauhassa varjon alla. Myös aikuisille on hyvä mainita, etteivät he puhuisi toiminnan aikana. Varjon heiluttamiseen tarvitaan vähintään kaksi henkilöä.

 • Akvaarion ph.
 • Osakkeiden verotus.
 • Myytävät asunnot ristiina.
 • Viherhiukkanen endosymbioosi.
 • Jan vaappu hinta.
 • Tirvan lava vuokraus.
 • Keskenmeno lääkkeellinen tyhjennys sairasloma.
 • Heidi suomi nova.
 • Puutarhakasvit kuvina.
 • Hailuodon silta hinta.
 • Dakar rally 2018 live.
 • Lasiluukku vanhaan takkaan.
 • Siitepölyn terveysvaikutukset.
 • Grs bolthorn.
 • Kls ikaalinen.
 • Timed up and go viitearvot.
 • Puijon torni hinta.
 • Kylkikipu.
 • Happn sverige.
 • Aa realisointi kokemuksia.
 • Uuno iskee naista.
 • Stiga jalkapallo pelaajat.
 • B&o play beolit 17 review.
 • Buick electra stw.
 • Suomi 100 lentonäytös.
 • Ruokalista orton.
 • Bill ward.
 • Myytävät asunnot port arthur turku.
 • Bürgerbüro burgweinting.
 • 8 am utc to helsinki.
 • Viini heila heinola.
 • Lähimuisti testi.
 • Wow balance artifact appearances.
 • Jo stance.
 • Wat is goede klantenservice.
 • Rocky 4 imdb.
 • Perunamuusin säilyvyys jääkaapissa.
 • Yamaha xt 660 koeajo.
 • Yrityssiivous tampere.
 • Surffaus sisätiloissa.
 • Shadowhunters season 2 imdb.