Home

Mv lehti keskustelu

MV-lehti Sivu 31 Jatkoajan keskustelupalst

Sarjasylkijästä uutta tietoa – poliisi HU:lle: Alle 30-vuotias mies epäiltynä naisten uhkaamisesta ja pahoinpitelystämv-uskovaisten tuska kasvaa. Mv uskovaiset ovat katkeria mv uskovasiten isä on veronkiertäjä rikollinen venäläistaustainen moottoripyörä jengiläinen joka pakeni Espanjaan.Palaute: mvlehti1 [ at ] protonmail.com Postiosoite: Carrer Zamora 105, 08018 Barcelona Käyttöehdot © 2018 Dynamo SL

Januskin/Janiskin nimisä löytyy myös juutalaisten piiristä ja liettuasta juutalaisten paratiisista ennen suurta sotaa. Epäilen ,että Ilja on vain ottanut tuon hauskalta kalskahtavan nimen itselleen tai suku on ollut Suomessa satoja vuosia. Jos on aito niin ryssä mikä ryssä, ei voi luottaa mitenkään vaan odotetaan taas uusia oikeudenkäyntejä. Toivottavasti Bandidosinkin jäsenyydestä tuomitaan vielä tulevaisuudessa.Siinä taas tämä vähän hupsahtanut trollimme MätäVattua projisoi itseään pakkomielteekseen muodostuneeseen Iljaan. Tietysti sillä erolla, että MätäVattua ei ikinä pääse julkisuuteen eikä hän ole millään mittapuulla suosittu - ei edes tämän palstan trollien keskuudessa, ahkerasta yrityksestään huolimatta.

Uusi MV-Lehti (UMV) - Yleinen Keskusteluryhmä public Faceboo

 1. "Sitten muutaman päivän päästä sama uutinen "pääsee" iltalehteen" Minä odotan aina siihen asti, että uutinen löytyy Iltalehdestä. MV-lehden sivuille en itseäni klikkaa, koska en halua aiheuttaa tuloja lehdelle.
 2. [MV] IU(아이유) _ eight(에잇) (Prod.&Feat. SUGA of BTS)1theK (원더케이)
 3. MV-lehti. pasiviheraho 9.12.2016. Maailman viilein lehti. Maailman viileimmässä lehdessä asiat puhutaan halki

kannattaisi lopettaa toi liiman haistelu, sen verran on jo aivokuori sulannut. mikä tollo toi kirjoittaja on? Tätäkö se avohoidon lisääntyminen tekee MV-julkaisu perustettiin vasemmalla kädellä, Mitävittua-nimi julkaisulle otettiin Vares-elokuvasta, eikä kukaan ohjannut sivuston toimintaa, sanoi sivuston perustaja Ilja Janitskin Helsingin hovioikeudessa..

Eihän tätä maata kukaan enää puolustakkaan, hyvä jos venäjä tulee ja ottaa maan haltuun.Loppuu ainakin se herrojen porsastelu ja yhteiskunnan elätteinä eläminen rikasta elämää jahaistattavat vaan paskat koko kansalle.Kiitos, jos tuo pitää paikkaansa. MV-lehti on ainakin toistaiseksi kadonnut verkosta. Sivustolle ei pääse. Myöskään MV-lehden Facebook-sivustoa ei löydy. Aamulehden tiedossa ei ole, onko sivusto suljettu lopullisesti vai.. MV ilmestyi tyhjästä nimenomaan samaan aikaan, kun Venäjä valtasi Krimin ja silloin mukana oli Ukraina-uutisia, jotka olivat suoraan siteerattu Venäjän valtiolliselta RT:ltä. Venäjän strategiaan kuuluu tukea Euroopan äärioikeistopuolueita. Sattumaako? Sivuilla lehti on tiedottanut, että sivusto on toistaiseksi kiinni. Lehden kustantajan Ilja Janitskinin mukaan laskut ovat maksamatta ja MV-lehti jatkaa toimintaansa, kun laskut on maksettu Janitskin, tiedän että luet tätä. Olet ryssä ja se ei lähde sinusta pesemälläkään. Et ole suomalainen etkä ikinä tule olemaan. Vaikka kuinka levittäisit salaliittoroskaa sillä juntilla murteellasi. Huumerikollinen ja veronkiertäjä. Kävelevä todiste stereotyyppisestä ryssästä.

Kiperä kysymys Ylen uudelle päätoimittajalle - Uusi MV

Iljan uskottavuus... LOL! No, se onkin ihan omissa sfääreissään :D ja markkinarakokin on näemmä hieman vuosien varrella levinnyt. Главная | Газовые клапаны | Sit 820 mV NOVA 0820303

Samanlaista stseissee kuin Huumosen starteissa alkuvuodesta Jutut kuivuu siihen että Suomen tuomioistuin ei ole toimivaltainen puuttumaan tai tuomitsemaan sellaista toimitsijaa joka on ulkomaisen lainsäädännön alaisuudessa. tarkastakaa vaikka: finlex/päivitetty laki - MV-lehti on osa hybridivaikuttamista. Siellä on paljon perättömiä juttuja, joita sitten linkataan eteenpäin, ja osa ihmisistä uskoo. Verkkosivuston hybridivaikuttamiseen on Soinin mukaan vaikeampi.. Mikäli Marco de Witista riippuu, maatamme ei tosiaan puolusta kukaan. Hän onnistui välttämään armeijan käymisen, ja hän haukkuu suomalaiset sotilaat.Poliisit ja muut viranomaiset hän on haukkunut jo aiemmin. Vaarallinen kaveri. Sillä aina löytyy ns. nokasta vedettäviä, jotka lähtevät Marcon tapaisten kavereiden kelkkaan.

level 165 points · 2 years agoParhaiten tämän estää kun jättää vierailematta tolla sivustolla.Sinusta voisi tulla hyvä mannekiini MV-lehden mainokseen: "Katsokaa! Tässä on keskiverto MV:tä vihaava viherpiiperö..."

Video! Iljan delegaatio Andorrassa: Kenya sai kunnolla

Uusi MV-Lehti - Riippumaton uutispalveluUusi MV-Lehti

Totuus MV-lehden takaa - Maailman menoa - Suomi24 Keskustelu

Classical music in MIDI files. 19,300 free, legal and selected classical MIDI files and MIDI/ZIP collections: the largest resource on the net. Also includes biographies of the major composers, fugue.. 105Karalahtien ero tulee hyvään saumaanKuulemma karalahtien ero on kohta tulossa julkiseksi. Todella hyvä ajoitus, kun Martinakin just eros. Toki Martina ja Nanna on kavereita mutta näkisin että Martina ja Jere sopisi toisilleen niin hyvin ettei nanna varmasti halua asettua tämän unelmaparin tielle. Miettikää nyt: Martina ja Jere on molemmat (entisiä) urheilijoita. Molemmat tykkää päihteistä. Molemmilla on lapsia useiden kumppaneiden kanssa. Molemmat on temperamenttisia (diplomaattinen ilmaisu). Molemmat tykkää rumista ja isoista tatuoinneista. Jne jne. Kun oikein miettii niin nanna ja Stefu on kyllä ollu aivan vääränlaiset kumppanit. Näkisin tälle suhteelle hyvät mahdollisuudet onnistua!

Niin. Mutta mun täytyisi ensin tehdä naispuolinen FB-profiili, jotta te uskaltaisitte solvata minua netissä :D Niin "miehekkäitä" te ja Ilja olette :D Mutta jatkakaa vain, teistä on loputtomasti hupia ja järkevät ihmiset näkevät teidän hölmöilyn läpi kuitenkin.Lukijakunta kasvaa, mutta viimeaikaisten mv-juttujen taso ja kova tukirahoituksen tarve on selvä osoitus siitä, vaikka on paljon sivuhittejä, että Ilja vetelee viivoja nokkaan nopeammin kun ehtii rahat tilille. So sad.

Joka asuu Espanjassa :D "Miljoona miljoona miljoona sivuhittiä tuoksua tuoksua pay pallien..." Siitä on pikku-Ilja tehty. Blogit. Kuvia Jukkataloista. Asu hyvin -lehti. Kokemuksia. Talomallit MV-lehti julkaisi 20.08.2016 videon, jossa evakuoidaan kauppakeskus Jumboa. http://mvlehti.net/2016/08/20/kauppakeskus-jumbo-evakuoitiin-eilen-video/ Postiosoite: PL 350, 01511 VantaaKäyntiosoite: Väritehtaankatu 8, 01300 VantaaVastaava päätoimittaja: Karri Kannala

Video: Dosentti Luukkanen – vieraana ihmisoikeusaktivisti

Kiistelty nettijulkaisu MV-lehti herättää kiukkua Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä (Hus). Regarder Facilement et Gratuitement Les Meilleurs Films et Séries en Streaming HD Sans aucune Publicité Gênante qui sort de nulle part ! Venez Seul ou en famille Car Sur French-Stream Vous êtes.. Tämäkö on se ns. totuus??? Vittu että on sairasta. http://mvlehti.net/2016/02/25/video-tastakin-tytosta-voi-viela-tulla-uutistoimittaja-ylelle/

Aihe vapaa Keskustelu Kaksplu

Verkon ajankauden positiivinen puoli on se että ihmiset on vihdoin laitettu käyttämään omia hoksottimiaan, eikä olla valta (vale) median johdateltavissa. MV-lehden suosio perustuu puolueettomuuteen ja asiat niiden oikeilla nimillä. Kautta aikojen yleisö on halunnut saada tietää asiat realistisesti. Valta (vale) media on tältä tieltä horjahtanut jo aikoja sitten ja näin ollen rehellisyyden esilletuojana MV on etulyöntiasemassa.Rasismikortilla PersuKokoomusKepujen EK-vetoinen, äärioikeistolainen veroparatiisihallitus, on MONINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella. http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3768699-joka-viides-saastanyt-terveysmenoistaan-katja-hanninen-vaatii-laakekattoa-alemmaksiYle:ä käytetään, veroparatiisi-äärioikeiston sotabisneksien markkinointiin ja vaalimainontaan, isojen talousrikollisten, verojenkiertäjien, sekä taloudellisen väkivallan tekijöiden agendaan.Ja tähän ryssä julkaisuun persut.iput ja sisut luottaa kuin vuoreen,alkaa ymmärtää mitä manipuloitavia luusereita näitä puolueita kannattaa. surullista kun on suomessa noin tyhmää ja todennäköisesti lukutaidotonta porukkaa.Vai senkö takia persut haalii suomeen kirjoitus-ja lukutaidottomia mamuja ettei itse näyttäisi niin tyhmiltä.

MV-Lehti mainaa sivuston vierailijoiden selaimilla kryptovaluuttoja

Veli Venäläinen kyllä luottaa mutta jos Veli Venäläisen luottamuksen pettää tai edes antaa siihen aihetta niin ei Veli Venäläinen enää luota Vaikka MV:stä ollaan tunnetusti ja laajalti kahta hyvin vastakkaista mieltä, harvassa lienevät ihmiset, joiden MV-lehti nyt on aika sama, kun siellä käy vain urpot kuitenkin. Mutta mitkäs kaikki muut sivut.. Helsingfors tingsrätt dömde på torsdagen MV-tidningens grundare Ilja Janitskin till 22 månaders ovillkorligt fängelse för att han tillåtit kränkande skriverier i MV-lehti och Uber Uutiset "bonnier suomalainen juutalaismedia" hehhhh, mikä spede tää tyyppi oikeen on=!?!?! Ihan tiedoksi, Bonnier nyt ei todellakaan ole edes suomalainen mediayhtiö. Ja Erkko on kuollut.

Keskustelu tänään Kauppalehti

Nykysuomi uutisoi rohkeasti kaikesta, kuvia kumartelematta. Kansalla on oikeus tietoon ja totuuteen, olkoon se kuinka epämiellyttävä tahansa. Tule lukemaan MV!!?? 30 vuotta hiljaista vastarintaa - Mahatma Gandhi journalistina ja päätoimittajana. Mahatma Gandhi tunnetaan laajalti passiivisen vastarintatoiminnan guruna, ja Intia.. Ei ennen MV-lehteä ole kaikkia totuuksia kerrottu. MV-lehti on kertonut asioita joita muut lehdet vasta päivän parin päästä. Yhtään hysteeristä "rasistia" en tiedä, suvakit tuntuvat olevan hysteerisiä. Lehti on tehokas väline kasvatuksen ja koulutuksen kehityksen sekä alan keskustelun seuraamiseksi. Kasvatuksessa julkaistaan vuosittain noin 20 ajankohtaista alkuperäisartikkelia ja -katsausta Oletko sinä edes peruskoulua saanut suoritetuksI??.Leijonariipus ja taistelu kalapuikoista ei vielä riitä osoitukseksi että on isänmaalinen

Video: Kuinka aloittaa keskustelu: 6 vinkkiä keskustelujen aloittamisee

Musiikkivideo: Jessikka Aron Trollijahti - Uusi MVMV-media | VK

Raukka pakeni ilmeisesti ryssän helmoihin - säälittävä vätys. Sieltä se on äitivenäjän hameen alta hyvä huudella hapankaalituhnujen seasta. Tuoreimmat mv-lehti-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. Kumminkin luet! MV-lehti kohu! Ilja Janitskinin äiti väittää: Ilja ei saa syöpälääkkeitään poliisivankilassa - Tämä on kidutusta

Tosin Kauhava- ja Härmä-lehdet se yhdisti 2009. Vaatimattomuudestaan tunnetulla seudulla uusi lehti sai nimekseen Komiat ..(1) Mainland China (1) Malawi (1) Malaysia (291) Maldives (1) Mali (2) Malta (11) Mauritania (1) Mexico (176) MK (1) Monaco (3) Mongolia (6) Montenegro (2) Morocco (20) Mozambique (1) MV (1)..

MV-lehti julkaisi sivuillaan Luona Oy:n lakkautetun Pitäjänmäen vastaanottokeskuksen tapahtumaraportteja. Näitä papereita ei ole tarkoitettu veronmaksajien nähtäväksi, lehti kirjoittaa Tosiasia jota ei sanota ääneen kuin tässä: Ilja ulos ja linnaan! Lehti on ok mutta rosvoryssään ollaan kyllästytty.Älä itke pikku Ilja. Me suvaitaan täällä kaikkia muita paitsi Kremlin maanpetturi juoksupoikia. Olet puoliksi ryssä ja toisen polven matu, se ei muutu miksikään vaikka kuinka veljeilisit vastarintaliikkeen ja mopokerhon poikien kanssa." Lehden tavoitteena on ollut alusta asti luoda Suomeen Ukrainan kaltainen epävakaa tila, jota Venäjä voi sitten hyödyntää ”turvaamalla Venäjän kansalaisia Suomessa”."VAROKAA siis MV-lehden kirjoituksia, niitä riittää täällä palstalla.

Perustunee ihan vaan Janitskinin jokapäiväisen hakuhistorian seuraamiseen. Siis kun "lehden" "toimittaminen" vaatii seuraavia hakuja: "10 year old boys", "drug user", "speed", "smuggler", "how to make money with useful idiots", "pedophile", "dildo", "Bandidos", "Putin", "terrorist", "Soldiers of Odin", "hybrid war", "religious fanatic", "murder", "beheading", "wanker", "hate speech", "truth", "lubricant", "anal sex", "torture" , "islam", "muslim", "street gangs", "animal sex", "PayPal money laundring", "incest", "racist","gay", "rape", "racist gay incest rape", "soda bake cures cancer", "female YLE whore reporters nude" ... sekä ehkä huolestuttavin kaikesta: "Finish people." Ihan tietysti näitä asioita koskevien todenperäisten asiauutisten, kuvien ja videoiden perässä tässä ritarillisesti ollaan, ei mitenkään muuten... Eihän, Ilja? HOK-Elanto. Lehti-ilmoitukset ja kuvastot. Lehti-ilmoitukset. Viimeisin ilmoitus Aihe vapaa. + Aloita uusi keskustelu. Päätoimittaja: [email protected] Sähköpostiosoitteet: [email protected]. Toimitus Tilaa lehti

MV-media (MV-lehti ja Ilja Janitskin) Page 13 TechBB

MV-lehti varasti tummaihoisen hoitajan kuvan Helsingin Uutise

Nytkö täällä vasta puhutaan tästä jätkästä? Onhan tää ollu aina tiedossa mitkä on se tarkoitusperät. Kusettaa tyhmiä Suomalaisia ja luoda pelon ilmapiiri. Toivottavasti tajuaisivat tän milten kusetuksen.MV-lehden voima on puolueettomus ja tarkat osumat. Asiat joista korruptoitunut vale (valta) media HS Yle ja iltapaskat sekä maakuntaplösöt eivät uskalla puhua tai vääristelevät totuuden asiat on niiden oikeilla nimillä ja oikeassa tarkoituksessa MV- lehdessä. MV lehti on vakiinnuttanut asemansa Suomalaisessa mediakentässä ja MV:n voittokulku vaan jatkuu. Se ei pelaa joka pelkää.Ketjussa mainitaan Lindorff onko kyse tästähttp://www.lindorff24.blogspot.fi Uusin Lindorffin rikos on paljastettu kuluvallaviikolla Lindorff on maksanut väestörekisteristä vastaavalle henkilölle jotta tämä on luovuttanutlainvastaisesti kansalaisten suojattuja tietoja LindorfilleIkävä rikos prosessiin ensi vuonna

PJ Lehti Oy Joo voi ollakin ainakin sukunimen puolesta..itsasiassa aika tyypillinen juutalaisnimi. Tummuus viittaa jonnekin tataarivereen eli muslimi-aasialainen-mongoli(nenä nypykkä ja poskipäät ulkonevat). Uitun MAMU pahimmasta päästä: juutalaismongoolimuslimi, heh Huumerikollinen(tuomittu)väkivaltarikollinen(tuomittu) Rikollisjengin jäsen. Kansankiihottaja ei vielä tuomittuvenäläissyntyinen liivijengi Bandidosin jäsen, pahoinpitelyistä ja huumeiden käytöstä tuomittu Janitskin LINKKEJД KARJALA-SIVUILLE Aluepalautus ry Evakkoinstituutti Kansalaisvetoomus Karjala-Lehti Karelia Klubi ry Karelia Klubi Kauppa KareliaPort Luovutettu Karjala Res Cordis Tarton rauha ry Tokoi

Katupartioijat, MV-lehti ja järkevän keskustelun vaikeu

MV-lehti muuttuu maksulliseksi, toimipaikka sananvapaussyistä Irlantii

MV-lehti valoittaa hieman myös murhatun uhrin taustoja, miksi rasmusryhmäläiset eivät järjestä muistokonserttia tälle tummaihoiselle naiselle, vaan itkevät jonkun sairaalasta karanneen subunarkin.. Taitaa olla softa sekaisin. Hallitsematon maahanmuutto on huono juttu, mutta MV ajaa venäläisten hallitsematonta maahanmuuttoa, koska se epäonnistui 1939, joten meillä ei nytkään saisi olla selustatukea, kun iivana seuraavan kerran tänne rynnii. Mahdollisimman hajanainen kansa ei osaa päättää Natosta ja Venäjä uhkaa sodalla jos litymme. Eikö sen pitäisi ensin hyökätä vaikka Viroon, kun se on ollut jäsen jo kauan? Vain rajallisen järjen omaavat eivät tajua näin suoraa yhteyttä Venäjän miehityshaluihin. We here at the Daily Stormer are opposed to violence. We seek revolution through the education of the masses. When the information is available to the people, systemic change will be inevitable and..

UUSI Kaikki aiheet Nykyinen aihePaikkakunnatSuhteetTerveysViihde ja kulttuuriYhteiskuntaNäytä lisää YhteiskuntaMaailman menoaYhteiskuntaMaailman menoaTotuus MV-lehden takaaitä_propagandaa24.02.2016 20:34IlmoitaLehden nettisivujen omistaja piileskelee hosting-palvelun suojissa, mutta internet on tehnyt tehtävänsä ja paljastanut kyseessä olevan venäläissyntyinen maahanmuuttajarikollinen. Kyseinen henkilö on osa Venäjän propagandakoneistoa, jonka tavoitteena on manipuloida suomalaisten mielipiteitä. Vaikka MV-lehti väittää olevansa kansalaisten asialla, on sen pääasiallinen tarkoitus aivan toinen. Lehden tavoitteena on ollut alusta asti luoda Suomeen Ukrainan kaltainen epävakaa tila, jota Venäjä voi sitten hyödyntää ”turvaamalla Venäjän kansalaisia Suomessa”. Jakamalla MV-lehden uutisia edesautat Venäjän valtion miehityssuunnitelmia eli toimit täysin päinvastoin kuin isänmaallisen Suomen kansalaisen tulisi toimia! MV-lehden sanoja mukaillen: kun julkaisu saa tarpeeksi julkisuutta, se voi muuttaa suunnan päinvastaiseksi sekunnissa.Asiaa. Tarvitaan enemmän kansan ääntä, joka tukahduttaa tuollaasen paskan. Nurmoosta on lähretty ennenkin ja tarvittaessa lähretään myös nyt.Taitaapi olla laillista. Mutta arvaas mikä on hauskaa? On mahdollista tehdä tämmöisestä mainerista versio, jonka blokkaaminen on laitonta! Laki kieltää DRM:n kiertämisen, joten voitaisiin tehdä systeemi että sivun sisältöä voi katsoa vain jos mainaus on käynnissä. Jos käyttäjä kiertää tämän ja pakottaa sivun näkyviin jotenkin ilman maineria, kyseessä on heti tekijänoikeusrikos. Türkiye gazetelerinde yer alan köşe yazarlarının günlük yazılarını, okunabilirliği artırılmış biçimde bulabileceğiniz web sitesidir

Haastattelussa: Ilja Janitskin - Suomen Uutise

 1. Janitskin oli tuomittu muun muassa kolmesta pahoinpitelystä, huumausaineiden käyttörikoksesta sekä doping- ja lääkerikoksesta vuosina 2000 – 2011. Viimeisin pahoinpitelytuomio on vuodelta 2011.
 2. ers-on-t
 3. 2007 Jantskin tuomittiin 60 päiväksi vankeuteen pahoinpitelystä. Janitskin kaatoi miehen maahan ja potki tätä kylkiin ja päähän. Tuomio oli ehdoton aiemman vankeustuomion vuoksi. Vuonna 2006 kävi myös niin, että Janitskia epäiltiin laittoman aseen pitämisestä paidan alla ravintolassa.

Hyvä ja paha MV-lehti

Keskustelu sotesta kummastuttaa - Päivän lehti 23

 1. MV-lehdestä saa tietoa, jota valtamedialta ei saa.Parjattakoon MV:tä vaikka kuinka paljon, niin se ajaaa asiansa nykyisesssä tiedoituksen piilottelun aikana. .Hyvä myös että muitakin samanlaisia julkaisuja löytyy.
 2. Ilja - toimittajanaisten sankari ja puolustaja. Taitaa myös olla niitä maailman vähäsivuisimpia kirjoja :D
 3. Venäläinen mies, joka yrittää rikkoa yhteiskuntarauhan Suomalaisten avulla, eikä edes itse asu suomessa vaan Espanjassa.
 4. Suomen suosituimmasta asuntopalvelusta löydät kattavan valikoiman myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa. Löydä omasi helposti ja nopeasti
 5. MV-Lehti. Kulttuuri 10/2019. Viikko lyhyesti: Odotettu kädenpuristus, Paavon paluu, MV-oikeudenkäynti alkoi
 6. Leningradista, Suomeen muuttanut ryssä. Huomioiden
 7. Muhammedin kristityt mieshuorat pyllistävät kohti Imaamia. Muslimihuoria - PYLLISTYS ja imaami tuikkaa teidän päähän taas Jihadin sanomaa. Tämän seksuaalisen alistamisen varjoksi on tullut ikävästi MV lehti, joka pilaa punasilmäisten anarkistimarkojen alistamissession.

Kertoisitko tarkemmin sen valheellisuudesta? Videot, valtamedian jutut joita käsitellään, toisten facebook-päivitysten ruotiminen, blogit ja eri näkökulmat. Mitä se on se valheellisuus kyseisessä lehdessä?Sinusta voisi tulla hyvä pudokaslegioonien mainoskasvo, ketjulompakkomaastohousutatskalihaniskaslobonnuolijaökyäjämacho.Ihanhan tuo on vätys ressukka lapasensa pudottanut tapaus koko Ilja, tarvitsisi lehteensä osaavan editorin ja jonkun, joka puristaisi jämäkästi mänbuubseista ja sanoisi, että "Ilja-rakas, nyt kirjoitit taas rasistista, misogynististä paskaa ja valheita. Kirjoita uudelleen, tällä kertaa asiaa ja tarkista oikoluku, lähteet ja kuvamateriaali."

Kuulepas korpaali perunan kuorintaan nyt mars mars. Kuules räkänokka kun olisit palvellut Suomen armeijaa kantahenkilönä niin kuin meikäläinen osallistu vasta silloin tähän keskusteluun. Venäjä ei ole hyökkäämässä Suomeen tätä tukee Venäjän ja Suomen välinen YYA-sopimus mikä päivitettiin 1992. Sopimuksen 4. artikla pitää sisällään arvokkaan asian: "4 artikla Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti. Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan. Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYKin asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle. "Mutta jos Suomi flirttailee toisen jättiläisen kanssa ja alkaa varustaa itseään suureen sotaan niin kyllä vanhan liiton mies Veli Putin saattaa katsoa että Suomi puolestaan härnää tuota sopimusta ja silloin on oksat pois. Muuten jenkkien aseistus tulee kesällä Suomeen jäädäkseen joten revi siitälevel 2Comment deleted by user2 years agoMore than 1 childContinue this thread level 139 points · 2 years agoPäästiin lehteenTuossa on asiaa ,mutta kun tämä Supermamu juutalais-tataari-muslimi on rikollinen ja ajaa rikollisten asiaa niin ei voi millään uskoa MVn sanaa. Heivatkaa se rosvoryssä pois sieltä niin uskottavuus säilyy näissä tärkeissä asioissa. Säilyttäkää asialliset uutiset ja lopettakaa natsien ja rikollisten ohjelmien levittäminen. Asialla on kiire tai vaihtuu media toiseen asiallisempaan.

Eikä. En ole aloittanut tätäkään ketjua. Enkä tässäkään vastannut itselleni. Enkä ole kirjoittanut sinun tekstejäsi. Onneksi en ole tuossa tilassa kuin sinä. Konkreettinen osoitus mv-lehden vaikutuksesta mielenterveyteen :( Varmaan uskot itsekin omat juttusi. Dorka.BUEHEHHH mikä ihmeen "suomalainen juutalaismedia" voitko kertoa mitkä on juutalaisten omistamia? MTV3? Nelonen? Maaseudun tulevaisuus? Hymy?ja kysy myös miksi pikku-Iljan salaiseksi julistettu mv:n käräjäoikeustuomio oli jo samana päivänä itse Iljan julkaisemana julkinen :)Oikeasti säälittää mv-uskovaiset, venäläiset rahoittajat ja isänmaalliset, kun Espanjan (oppotur)nisti rahapulassa todistetusti myy kaiken vain saadakseen sivustolle lisää klikkauksia ja nimensä julkisuuteen.Mutta itse ketju on aina ylösnostamisen arvoinen, ettei se TOTUUS Janitskinista ihmisenä unohtuisi. Edes niiltä, jotka lukevat "lehteä."

High quality joystick potentiometer|mechanical keyboard switch|mouse switch manufacturer Kuules ryssä. Putlerin trollilehteä eivät kuin teikäläiset Meidän Suomalaisten halveksimat orjakansan jälkeläiset.– Esitteellä ja siinä olevalla henkilöllä ei ole mitään tekemistä tapauksen kanssa. Kuvaa oli käytetty väärässä asiayhteydessä ja ilman Husin lupaa. Hus on poistanut nettilinkin kohteen, jotta väärässä yhteydessä esitettyä kuvaa ei voisi levittää, Hus kertoo tiedotteessa.Kovasti täytyy valehteluehtomedian hössöttää. Harmi kun täällä Suomessa on niin hankalaa saada ihmiset uskomaan clickbait-mv-satusetää, vaikka kuinka monta sivustoa tekee ;D Onneksi on näitä ketjuja, joissa Iljakkeet eivät vaan pärjää keskustelussa, koska ÄO.;D

MV on olevinaan Suomen asialla, mutta ketunhäntä kainalossa. Muuten hänellä ei nousisi joka kerta karvat pystyyn kun tulee puheeksi Suomen liittyminen Natoon, puolustusliittoon johon kuuluvat lähes kaikki Länsi-Euroopan maat ja suurin osa Itä-Eurooppalaisistakin, jotka tietenkin haluaisivat Natoon, mutta eivät toistaiseksi ole päässeet. Natoon kun täytyy pyrkiä. Kuinka mielellään Ukrainakin olisi liitossa jonka jäsenmaan kimppuun mennyttä suurvalta-asemaa haikaileva Venäjä ei ole koskaan ole hyökännyt. MV ei ole olemassa kuin tätä yhtä asiaa varten ja turvapaikanhakijoista irvailu on vain pieruhuumoria elävien ihmisten kustannuksella, niin innostuneen lukijan kuin turvapaikanhakijankin. Mikään ei hajota kansaa paremmin, kuin sisällissotaan yllyttäminen ja mielenosoituksiin lietsominen. Suomi on niitä viimeisiä alueita jonne Venäjä voi vielä tehdä valloitusretkiään ja onkin aivan suoraan sanonut, että Suomi kuuluu Venäjälle tai vähintäänkin sen valtapiiriin. MV-lehden verkkoviestin jakelua ei siis määrätä keskeytettäväksi. Käräjäoikeuden päätös perusteluineen on Ylen mukaan salainen. Helsingin poliisilaitos pyysi Helsi

Ministeri: Italia tulee pysymään kiinni turisteille vuoden 2020 loppuun UUSI M LEHTI. Julkaistu 27.04.2020 20:36, Italian rajat pysyvät suljettuna ulkomaisille matkailijoille vuoden loppuun saakka.. Tämä MätäVittu taitaa olla itse niitä Ylen kiimaisia suvakkiakkoja. Aivan selvästi ja kärsii jonkinlaisesti maanisdepressiivisyydestä. Huumeet on varmaan polttaneet jo aivot.Eriävä mielipide mv-uskovaisia vastaan tuottaa poikkeuksetta tuon tyylisiä vastauksia. Onko teillä skripti vai botti kirjoittamassa diibadaabaa avainsanojen perusteella? Kuulostaa niin keinoälyltä :D Valtamedia, suvakki, vajakki, mamu, matu, NATO, kiima, vittu, huumeet, maanisdepressiivinen, akka, vihreä, kommari, YLE... Sekoita ja toista. keskustelu (2). ihmisten välinen suullinen ajatustenvaihto. debatti. väittely. budjettikeskustelu, eduskuntakeskustelu, kansalaiskeskustelu, kehityskeskustelu, keskustelufoorumi, keskusteluharjoitus, keskustelukumppani, keskustelunaihe, keskustelupuhelin, keskustelupöytäkirja, keskusteluryhmä.. Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

Vaikka kuinka haukutte mv-julkaisua, silti sitä luetaan valtavasti, koska siinä on todellisia uutisia, jotka eivät edes tule ylen tai maikkarin uutisiin. Puhumattakaan hesarista, iltapaskoista. Suomessa on sensuuri, SENSUURI, ja oikean tiedon saa ensimmäisenä mv-lehdestä. Sitten muutaman päivän päästä sama uutinen "pääsee" iltalehteen, vaikka on ollut jo viikkoa aikaisemmin telegraphissa, daily mailissa, timesissä. jne jne. paitsi ei ruotsalaisissa tai saksalaisissa lehdissä. Heillä on joku ongelma uutisten julkaisemisessa. ;D Hyvä ja paha MV-lehti. En voi vastustaa lusikkani pistämistä viime aikoina keiteltyyn ja maisteltuun soppaan eli keskusteluun MV-lehdestä. Nettijulkaisusta, joka on tullut suomalaisille tutuksi.. MV-lehti itse luonnehtii julkaisemaansa materiaalia kriittiseksi ja kantaaottavaksi. Sivusto on joutunut toistuvasti poliisitutkinnan kohteeksi, eikä MV-lehden tiedetä käyttävän perinteistä journalistista.. Samaa äärioikeistolaista veroparatiisi-sota- ym bisnesijoittajien etujenajajaa, niin idässä, kuin lännessäkin.Suomen pitäisi lakkauttaa, se laiton "isäntämaasopimus" ja vahvistaa liittoutumattomuutta ja puolueettomuutta. Se on rauhan tie.

MV-lehti mursi inhottavan suomalaisen propagandamedian joka oli valtavirtaa ja maan tapa. Mikään ei enää pysäytä avointa tiedonvälitystä. Lukijat eivät tarvitse valmiiksi suodatettuja ja parhain päin selitettyjä "uutisia". Jokainen saa itse päätellä mikä on totuutta ja mikä on oleellista. Se vie toivottavasti leivän monelta ex-valtamedian politrukilta ja toimittelijalta. Hyvä Ilja! Hyvä MV-Lehti! Salva Kindlustus kasutab oma veebilehtedel küpsiseid (cookies), mille eesmärk on aidata lehti arendada ja tagada kasutajale parim kasutajakogemus Eiks se nato tulekkaan sitte vain harjottelemaan ...vai pitäiskö miehittää trolleilla ensin...? Jos kirnuat kermaa, tulee voita, jos väännät nenää, tulee verta, jos lietsot vihaa, tulee sota sanoo sananlaskut.

Vaikka MV-lehti väittää olevansa kansalaisten asialla, on sen pääasiallinen tarkoitus aivan toinen. MV-lehti on sähköisessä verkossa julkaistava julkaisu jonka toimipaikka on Barcelona, Espanja Keskustelu tänään. Palsta. Keskustelun aiheet/Viestit

Täällä ei ainakaan ole yhtäkään "tolkun ihmistä" se on ihan varmaa. Yksikään MV lehden juttuihin uskova ei ainakaan koskaan voi sanoa olevansa ns. täysijärkinen. Kyseessä on aivan samalla tavalla valheellinen julkaisu kuin mikä tahansa muukin.Aloittajalla on pieni päävamma. On aivan vitun yhdentekevää mistä lehden omistaja on kotoisin sillä ainut mikä merkitsee on uutiset jotka MV julkaisee. Valtamedian salailu on vaikeutunut MV:n myötä. Totuuden saa aina sanoa. Jos totuus tarkoittaa vaikka sisällissotaa niin antaa tulla sitten vaan. Valehtelu ei ole kansakunnan paras liima !97 SEISKA.FIJere Karalahdelta pääsivät liikennesäännöt unohtumaan – ajeli surutta punaisia päin – paparazzikuvat!Kohuliikemies Onni Sarmaste ja vaimo hakevat yhdessä avioeroaKansanedustaja Ari Koponen avautuu uutuuskirjassa Brother Christmas -kohusta: Harkitsin itsemurhaa! Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

..el barco el mordisco antena 3 tv, perawat cantik pingin wik wik, suster di perkosa oleh pasien, dokter mesum, dokter cantik dan seksi mantull banget guys, film jepang suster rumah sakit eps 02 mv movie.. MV-lehti takoo rahaa varastetulla materiaalilla. Jaa kaverille. Blogiani on nimitetty jopa vaikutusvaltaiseksi. Syntynyt keskustelu paikkaa osin sitä, mitä palkassa jää uupumaan

"uutisia" - tarkoitat siis valheita ja keksittyjä juttuja! Valehtelu on eri asia kuin uutisten kertominen MV-lehti on leimattu rasistiseksi ja maahanmuuttajavastaiseksi, mutta Janitskin itse näkee vangitsemisensa perimmäisen syyn muualla. Keskustelu tästä kirjoituksesta on päättynyt Toisaalta heistä iso osa on ollut myös näitä neuvostouskovaisia, jotka ovat aiempina vuosikymmeninä halunneet samanlaisen mielipidefasismin käyttöön, kuin nykyinen vihapuheen epämääräinen määritelmä.Sitten he valittavat naisten huonoa asemaa ja samalla kaikin tavoin edistävät kulttuuria, joka todella huonontaa naisten asemaa maassa. Mitä ruokaa 7päivän vaellukselle? Anonymous 10.5. 06:18 Lihan tarkistus Teurastamoilla tehtävässä liha Anonymous 10.5. 09:40 Mitä ruokaa olette ottaneet viikon vaelluksille? Reservin 10.5. 12:45.. Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

 • Uunissa kuivatut korput.
 • Marokko währung kurs euro.
 • Kbit s to mbit s.
 • Istuintyyny hemtex.
 • Wow eu draenor guilds.
 • Santander bank geld abheben im ausland.
 • Kärkkäinen lahti työpaikat.
 • Bandelettes finland.
 • Allen greene true story.
 • Myydään vw kleinbuss.
 • How i met your mother actors.
 • Valkosuklaajuustokakku mustikka.
 • Kokemuksia varjoainekuvauksesta.
 • Vaasa terveys.
 • Ripsienpidennys tuoli.
 • Instagram salasana.
 • Windows 10 ohjelmisto.
 • Kilpisjärvi skibotn nähtävyydet.
 • Bijou brigitte ketten.
 • Terveystieto yläkoulu.
 • Lahden papit.
 • Tecno pro monot.
 • Apollonia purple rain.
 • Pelastuslaitoksen tehtävät.
 • Bergamo kattokruunu.
 • Ketoosidieetti ruokaohjeet.
 • Psykologian opiskelu saksassa.
 • Mansikka överikakku.
 • Hiusten latvojen leikkaus.
 • Liput harry potter studiolle.
 • Ilto 270.
 • Täytetty bagel resepti.
 • Coldplay hymn for the weekend.
 • Hyvä suutari espoo.
 • Kilpisjärvi skibotn nähtävyydet.
 • Osmosal vauvalle.
 • Keke kestävä kehitys.
 • Weather mallorca alcudia.
 • Egr skoda octavia 2.0 tdi.
 • Ruuvipumppu historia.
 • Baari jätkäsaari.