Home

Filipijnse vrouw naar nederland halen

Lelo, 24-12-2016 16:16 #88 Mijn verloofde is geboren in Sierra Leone en woont en werkt in Gambia. Als hij een visum wil aanvragen voor Nederland voor 1 jaar moet hij daarvoor naar Senegal reizen of terug naar Sierra Leone? De situatie wordt denk ik onhoudbaar na 19 januari als de huidige president geen plaats wil maken voor Barrow. Reactie infoteur, 14-02-2017Gelukkig is de nieuwe president van Gambia nu geinstalleerd en dat is rustig gegaan. Wat ik zie op de website van het Ministerie dat Sierra Leone zelf geen ambassade heeft om een visum aan te vragen. Dat zit in Ghana. Gambianen moeten naar Dakar, maar hun aanvraag gaat ook via Ghana. Mogelijk dat je verloofde dus wel gewoon naar Dakar kan, maar bel jij anders even met het Ministerie of de IND of laat hem bellen met de ambassade in Dakar.Op grond van het EU-recht kan een ouder zonder de nationaliteit van een EU-land soms recht hebben op verblijf bij een minderjarig Nederlands kind. Bijvoorbeeld bij een kind dat afhankelijk is van de zorg van deze ouder, en het het kind anders met deze ouder de EU moet verlaten.

De vrouw, alleen bekend als Sangita, werd opgenomen in een ziekenhuis in India met ernstige buikpijn. Groter aanbod webcamseks vanuit Filipijnen door coronacrisis. Dat blijkt uit een reconstructie van de Volkskrant naar de maand februari waarin duidelijk werd dat Nederland niet.. De AG tekent bij zijn advies wel aan dat de Staat per geval hoort te beoordelen of repatriëring een mogelijkheid is, vooral in het geval van de kinderen pleit volgens hem veel. "Eiseressen hebben er echter voor gekozen om in dit geding niet de individuele gevallen van hen en hun kinderen centraal te stellen. Ook is de inzet van hun vorderingen uitsluitend dat de vrouwen en de kinderen tezamen worden gerepatrieerd - en niet de kinderen alleen."Was u bij de aanvraag om de verblijfsvergunning vrijgesteld van de inkomenseis? Dan zijn er geen gevolgen voor de verblijfsvergunning van uw familielid als u bijstand aanvraagt.

De gemeente meldt uw bijstandsaanvraag bij de IND. De IND kan besluiten om de verblijfsvergunning niet te verlengen of in te trekken. Bij deze beslissing maakt de IND een belangenafweging.Ceylin, 27-09-2017 23:31 #112 Is het mogelijk dat ik een verblijfsvergunning voor mijn man in Turkije aanvraag zonder inkomen maar dat er wel een familie lid (mijn broer met eigen zaak) garant voor hem staat? Bedankt alvast. Reactie infoteur, 16-10-2017Ja iemand anders mag ook garant staan.Het Consulair Dienstencentrum kan voor Nederlanders bemiddelen bij het opvragen en laten legaliseren van documenten.David Phuong, 27-09-2016 07:34 #75 Hoeveel minimum loon netto en minimum loon bruto moet ik hebben om een partner naar Nederland te laten komen? Uw man of vrouw naar Nederland laten komen Als u getrouwd bent of u heeft een geregistreerd partnerschap en u wilt uw partner naar Nederland halen, dan moeten u en uw partner aan een aantal voorwaarden voldoen

Verklaring van ongehuwd zijn

B. Uzun, 05-10-2015 18:19 #52 Hai, Ik ben getrouwd in Turkije en wil een aanvraag doen voor mijn partner. Ik heb een naar contract vanuit de uitzenburea. Ik heb gehoord dat dit niet voldoet aan de eisen voor een aanvraag. Is het mogelijk dat mijn vader een aanvraag doet? Zodat mijn partner een vergunning kan krijgen en we hier samen kunnen zijn naar 4-5 jaar? Reactie infoteur, 22-07-2016Dat zou ik de IND vragen Het betekent wel dat je vader dan 5 jaar lang garant moet staan voor je vrouw en alle kosten (ook die van haar inburgering) voor zijn rekening moet nemen.Door het coronavirus kunt u, tot nadere berichtgeving, geen buitenlandse documenten laten legaliseren bij een ambassade of een consulaat-generaal. Hoeven alleen de lokale autoriteiten uw documenten te legaliseren? Controleer dan bij de lokale autoriteiten of dat kan.Ruim 1000 cursisten zijn met onze cursussen geslaagd voor het inburgeringsexamen buitenland, inburgeringsexamen Nederland en staatsexamen NT2.

Vrouw uit de Filipijnen? 7 weetjes over Filipijnse Datemeeste

Bewaar de gegevens waarop de verblijfsvergunning van uw familielid is gebaseerd. Bijvoorbeeld de documenten die u bij de aanvraag heeft ingediend. Deze plicht duurt tot 5 jaar na het einde van uw referentschap.U wilt uw document uit de Filipijnen gebruiken in Nederland. U heeft daarvoor legalisatie nodig van het Filipijnse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit gebeurt met een soort stempel, een apostille.

Zo kijkt men bijvoorbeeld naar de reden van de bijstandsaanvraag, hoe lang uw familielid al in Nederland is met een geldige verblijfsvergunning en of sprake is van bijzondere omstandigheden.Vinnie, 01-05-2019 23:49 #128 Hallo,Ik heb een goede vriendin van Dominicaanse afkomst en zij heeft nogal wat psychische problemen en kan moeilijk alleen zijn. Verder geen vrienden en familie hier.Nou zat ik te denken om haar dochter en baby over te laten komen. Sowieso voor drie maanden. Aangezien ze nu bijstandsuitkering heeft, vraag ik me af of dat wel mogelijk is. Anders wil ik wel garant staan. Maar ze verblijft dan niet op mijn adres.Hoe werkt dat en is dat mogelijk?Met vriendelijke groet,VinnieBella, 09-11-2018 14:57 #122 Goedemiddag,Ik heb een vraag. Een vriend van mij is op een toeristenvisum in Nederland, maar zijn Visum is verlopen nu. Krijgt hij daar problemen mee als hij nu via Nederland terug vliegt naar huis? Dus bij de paspoortcontrole, bedoel ik.Groet Bella

Ga naar de inhoud Luister live op radioplus. Op de Filipijnen rijden alle auto's binnenkort rond met een Nederlandse nummerplaat. Benieuwd hoe twee Zeeuwse broers erin geslaagd zijn om de levering van 20 miljoen nieuwe kentekenplaten binnen te halen Forum gaat Poolse en Bulgaarse gastarbeiders naar Nederland halen om de zetels in te vullen. Het is werk dat onze eigen mensen niet willen doen, legt Veel geld gaat het halen van de buitenlandse krachten volgens Forum niet kosten. Ze worden niet direct door de provincie betaald maar door een.. Atilla, 05-12-2013 12:41 #4 Ik wil mijn schoonmoeder (50+) voor meer dan 3 maanden uitnodigen, ze is helemaal alleen in Turkije, schoonvader is 2 jaar terug overleden, en ze wil graag meer tijd doorbrengen bij haar oudste dochter. we hebben genoeg inkomsten om haar te onderhouden (huisarts en informaticus).Hoe kan ik een visum regelen voor bijvoorbeeld 2 jaar? ze is echt niet van plan om hier te wonen. ze is nu al wel 5 keer gekomen, maar de rompslomp elk keer maakt ons moe. Reactie infoteur, 04-04-2014Volgens mij is die mogelijkheid er niet. Maar u zou zelf het ministerie daarover kunnen bellen.Ingrid, 10-04-2019 16:43 #125 Kan iemand uit Zuid-Korea naar Nederland reizen zonder visum? moet je een retour hebben mag ook een enkele reis?De zaak was aangespannen namens 23 vrouwen en hun 56 kinderen. Zij zijn enkele jaren geleden naar IS-gebied in Syrië of Irak vertrokken. Een aantal kinderen is meegereisd, een aantal is daar geboren. Nu zitten zij in opvangkampen in Noord-Syrië, onder erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden.

Rene, 25-03-2015 13:29 #38 Ik heb een Filipijnse vriendin die momenteel in Singapore woont en werkt. Ik ben daar afgelopen maand op bezoek geweest. Nu hebben we de volgende vakantie in september naar de Filipijnen alweer gepland. Nu wil ze volgend jaar maart 2016 voor vakantie van maximaal 2 weken naar Nederland komen. Wat heb ik allemaal nodig voor papieren en wat moet er allemaal geregeld worden? Ze verblijft bij mij thuis. Reactie infoteur, 23-08-2016Alles wat in dit artikel genoemd wordt, is nodig om je Fillipijnse vriendin hiernaar toe te halen.Magda, 01-05-2017 19:02 #104 Hallo.Ik heb een relatie met een man uit Jordanië, wat moet ik voor doen om samen te zijn, wat moet hij doen in Jordanië om na Nederland te komen? Kan hij gewoon C-Visum kopen of gewoon Visa. Ik ben zelf Poolse vrouw en waar moet ik zijn? ik woon al 12 jaar in Nederland ik heb Poolse Nationaliteit.Wil samen met hem leven opbouwen in Nederland, hoe kunnen we dat beste doen.Met vriendelijk groet Marlena

Lesson materials - Naar Nederland

 1. Stephan, 30-11-2015 19:31 #59 Mijn vrouw en ik willen iemand uitnodigen ons te bezoeken. Het betreft een Chinese die in Engeland studeert. Heeft zij een visum nodig om ons te bezoeken?mvrgrStephan Reactie infoteur, 21-07-2016Ja zij moet een nieuw Schengenvisum voor kort verblijf aanvragen voor haar vakantie in Nederland.
 2. Meld veranderingen die van belang zijn voor het verblijfsrecht van uw familielid binnen vier weken bij de IND. Bijvoorbeeld als uw relatie verbroken is of als u een bijstandsuitkering aanvraagt. Gebruik hiervoor het meldingsformulier van de IND.
 3. imaal een dikke 1500 euro per maand verdienen. Als je dat niet verdient, kun je haar niet naar Nederland halen.
 4. Iris, 23-11-2014 21:18 #20 Hallo,De vriendin van mijn broer uit Syrie wil graag met de kerst naar Nederland komen. Nu willen wij garant staan voor haar en het proces in werking gaan zetten. Hoelang duurt deze aanvraag voor het visum? Moeten wij hiervoor naar de ambassade van Syrië in Nederland, of kan dit ook bij de gemeente van onze woonplaats geregeld worden?Alvast bedankt,Iris Reactie infoteur, 24-11-2014Dat is dan wel heel krap in tijd, want het is met een aantal weken als kerstmis. Eigenlijk zijn jullie daarvoor te laat. Garant staan kan wel, maar zij zal zelf een afspraak moeten maken bij de ambassade. Niet die in Nederland, maar die in Jordanie, Turkije of Libanon. Jullie moeten dan de garantstelling invullen en opsturen en de andere papieren meesturen. Dan wordt gekeken of het aannemelijk is dat ze terugkeert. Maar zoals gezegd, ik denk dat de tijd daarvoor wel heel krap wordt. Laat haar eerst een afspraak maken, dat is nu het belangrijkste. Hier in Nederland kunnen jullie niets doen op de ambassade.
 5. Als uw document niet in het Engels, Frans, Duits of Nederlands is, kunt u een vertaling nodig hebben. Hiervoor geldt het volgende:
 6. Jeanine Hennis, speciaal vertegenwoordiger van de VN in Irak, vindt dat kinderen van Nederlandse IS-strijders snel teruggehaald moeten worden naar Hennis waarschuwde dat de IS-kinderen als ze in de opvangkampen in Syrië blijven een groot risico vormen voor Nederland en andere Europese landen

'Overheid moet IS-vrouwen en kinderen niet naar Nederland halen'

Marion de Miranda- Busscher, 16-07-2013 22:34 #1 Mijn echtgenoot, die de Surinaamse nationaliteit heeft, en ik, Nederlandse nationaliteit, wonen op Curacao en waren afgelopen 23 mei 6 jaar gehuwd, willen op vakantie naar Nederland.Vanaf 23 mei 2007 ben ik niet meer in Nederland geweest en verlang nu wel heel erg naar mijn kinderen en familie, maar zonder mijn echtgenoot ga ik niet naar Nederland op vakante. Wat zijn onze mogelijkheden op korte termijn? Ik joop dat u mij spoedig kunt berichten.Hartelijke groet,Marion de Miranda- Busscher Reactie infoteur, 17-07-2013U zult toch echt de visumprocedure moeten doorlopen voor uw man. En dat kan een langdurige kwestie zijn. Andere mogelijkheden zijn er niet, tenzij u wilt uitwijken naar een ander land en vandaar uit naar Nederland wilt reizen. Ik heb wel eens gehoord dat het gemakkelijker is om Belgie binnen te komen, dus misschien is dat een optie. Maar dan zou u daar zelf naar moeten informeren.Sofie, 11-02-2017 13:22 #91 Hoi hoi,Mijn vriend Nicolaas, uit Zuid-Afrika, is een week geleden geland in Nederland. Hij heeft in Durban zijn toeristenvisum geregeld voor 90 dagen en alles is goed gegaan. Nu gingen wij ervan uit, eenmaal aangekomen in Nederland, dat hij zijn toeristenvisum eenmaal kon verlengen met 90 dagen. In september begint hij met een studie aan de Fontys in Nederland en heeft hij dus een studentenvisum.Nu hebben we 1 probleem: schijnbaar (slechte voorbereiding van ons) kan hij zijn toeristenvisum niet verlengen en moet hij in mei terug naar Zuid-Afrika om vervolgens weer in aug/sept terug te komen naar Nederland. Ik wil hem graag hier houden maar kan dit? Kan hij bijvoorbeeld een paar weken terug (op vakantie) naar Zuid-Afrika om vervolgens weer zo snel mogelijk naar hier te komen? Of welke opties hebben wij? Reactie infoteur, 14-02-2017Inderdaad helaas wat slecht voorbereid. Nee hij zal toch echt weer 3 maanden terug moeten naar Zuid-Afrika, dat zijn nu eenmaal de regels. Een verlenging zit er nooit in, omdat 3 maanden echt het maximum is. En tussen twee visa in, moet altijd 3 maanden zitten dat hij terug gaat naar zijn eigen land. Dus als je je Filipijnse vrouw naar Nederland wilt halen of gewoon wilt daten in de Filipijnen, hebben we hier 7 interessante feiten en tips over Filipijnse meisjes: 1. Filipijnse vrouwen spreken uitstekend Engels. Engels is de tweede officiële taal van de Filippijnen

Elv, 21-11-2017 02:28 #114 Hoe kan je, behalve een werknemerscontract, eigen woning of onroerend goed of schoolgaande kinderen, de terugkeer aannemelijk maken? Mijn vriend studeert aan een universiteit en wil samen met mij Nederland bezoeken. We hebben samen een zoontje. Is een verklaring van de universiteit voldoende? Het cruciale woord is halen. Nederland gaat geen IS'ers ophalen. Zo komen namelijk op eigen gelegenheid terug. Eerst naar Turkije, want terug vliegen Zaten er ook niet lui bij die uit de Filipijnen kwamen? eens kijken hoeveel minuten die het na terugkeer volhouden, vermoedelijk zijn ze al deaud.. Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans Arabisch Bulgaars Chinees (traditioneel) Chinees (vereenvoudigd) Deens Fins Grieks Hebreeuws Hindi Hongaars Indonesisch Japans Koreaans Noors Oekraïens Pools Portugees Roemeens Russisch Slowaaks Thai Tsjechisch Turks Vietnamees Zweeds Het kan zijn dat de gegevens van het Filipijnse Bureau voor Statistiek (PSA) niet helemaal bijgewerkt zijn. U krijgt in dat geval een verklaring van ongehuwd zijn tot een bepaalde datum. Hierop staat dat u tot die datum niet voorkomt in het huwelijksregister.

In zeer bijzondere situaties kan misschien een beroep worden gedaan op het recht op familieleven. Dat recht is vastgelegd in het Europees Verdrag inzake de Rechten van de Mens.EigenaarNeemt de telefoon op en beantwoordt de mail. Drinkt koffie. Hij stuurt op drie dingen: dat iedereen het examen haalt, dat iedereen tevreden is en dat er genoeg koffie is.

Visum: papieren die buitenlanders nodig hebben in Nederland

 1. g gegeven dat de vader het kind meeneemt naar Nederland omdat de vader daar wil gaan wonen met mijn dochter. De toestem
 2. K. Maric, 19-10-2015 22:59 #56 Januari 2016 komen drie vrienden uit Servië, een week naar ons in Nederland. Zij staan niet in bovenstaande rijtje met landen, die een visum moeten aanvragen voor een verblijf korter dan drie maanden. Maar daaronder staat wel dat de kosten voor de leges/aanvraag visa voor mensen uit servie 35 kost. Moeten zij nu wel of geen visa aanvragen? Reactie infoteur, 21-10-2015Mensen uit Servie hoeven geen visum aan te vragen.
 3. Vanaf 2007 zijn we gespecialiseerd in het inburgeringsexamen buitenland. Er zijn geregeld veranderingen geweest in het examen. We passen de cursus steeds aan.

Hennis: IS-kinderen naar Nederland halen Het Paroo

CENOMAR (Certificate of No Marriage) Deze verklaring vraagt u online op via de Filipijnse overheidssites PSA (voorheen National Statistics Office - NSO). U ontvangt uw akte op veiligheidspapier met een barcode.Marian, 02-12-2016 21:57 #83 Ik ken een Syrische jongen.Hij woont in Amsterdam met een verblijfsvergunning voor 5 jaar. In Syrië heeft hij een verloofde. Heeft zij kans om zich bij hem te voegen? Wat moet zij daarvoor doen? Of kan hij daar iets voor doen? Zij woont nog in Aleppo.

Aanvullende verklaring bij gegevens PSA

Kind van 18 tot 25 jaarIs uw kind tussen de 18 en 25 jaar? Dan is gezinshereniging meestal nog mogelijk als uw kind:Deze documenten vraagt u online op via de Filipijnse overheidssites PSA (voorheen National Statistics Office - NSO) en Ecensus. U ontvangt uw akte op veiligheidspapier met een barcode.

Kan ik mijn buitenlandse partner en/of kinderen naar Nederland halen

De stempel of de sticker op uw document betekent alleen dat de juiste handtekening op uw document staat. De stempel toont niet aan of de inhoud klopt of dat het document echt is. Een gemeente in Nederland, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) of een andere instantie kan dit nog controleren.Christian, 30-06-2015 21:15 #43 Ik wil graag 2 mensen (gehuwd) uitnodigen in Nederland om een bruiloft bij te wonen waar ze ook nog de rol van getuigen zullen vervullen. Zo wonen in Libannon maar komen oorspronkelijk uit Syrie en hebben alleen een Syrisch paspoort. Als ik het goed heb kan ik 1 persoon uitnodigen, maar niet 2. Klopt dat wel? Reactie infoteur, 20-08-2016Nee hoor u kunt er twee uitnodigen zolang u maar aan de voorwaarden voldoet van genoeg geld en u ze bijvoorbeeld onderdak verschaft (tenzij ze genoeg geld hebben voor een hotel of huisje).

Legaliseren van documenten uit de Filipijnen voor gebruik in Nederland

Noor, 19-04-2017 10:58 #101 Hallo,Ik ben nu een tijdje verloofd met een jongen van Noord-Irak. Ik wil hem graag hier naar toe brengen. Ik voldoe bijna aan alle eisen behalve dat ik 21 ben. Ik heb een vast contract voor 1 jaar en verdien ook genoeg. Alleen ben ik zelf 19 jaar. Is er geen uitzondering? Zo niet kan ik de aanvraag dan al op mijn 20ste aanvragen?Bedankt alvastGroetjes,Roosje, 07-01-2016 02:02 #60 Ik wil mijn schoonmoeder vanuit Marokko halen voor een kort verblijf om deel te laten nemen voor mijn bruiloft met haar zoon. Wat heb ik precies nodig? Reactie infoteur, 21-07-2016Alles wat hier in het artikel staat beschreven heb je nodig.Marin, 20-01-2018 09:57 #117 Ik wil een neefje van mijn vrouw, uit de Filipijnen naar Nederland halen om te werken bij ons in de zaak. Wat moet ik daar voor doen?Bent u of uw familielid EU-burger of heeft u of uw familielid de Turkse nationaliteit? Of heeft u samen met uw partner een Nederlands kind? Dan gelden misschien andere voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met een van onze juristen.Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken omarmt moderne standaarden en technieken. Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser.

Heidi, 03-01-2015 18:56 #27 Mijn nicht en haar kinderen zijn de kerstvakantie over gekomen vanuit Suriname. Ik heb loge / garant gestaan voor twee week nu willen de kinderen Bij vader blijven in Nederland blijf ik toch aansprakelijk voor mijn neefjes of valt de verantwoordelijkheid nu bij de vader? Reactie infoteur, 04-01-2015Ik zou ze dat heel snel uit hun hoofd praten, want u bent voor de komende 5 jaar verantwoordelijk voor ze voor een bedrag van 10.000 euro per jaar per persoon. Laat ze teruggaan en als ze dan alsnog naar hun vader willen, dan moeten ze maar een nieuwe procedure in werking zetten.Wendela, 25-06-2016 23:40 #68 Iemand uit de Oekraïne heeft een werkvergunning voor polen gekregen. Maar persoon is doorgereisd naar Nederland. Mag hij hier ook aan het werk of niet. Mag hij hier verblijven of is hij dan illegaal. Reactie infoteur, 11-07-2016Dat hangt van het visum af.LuisterProgramma'sPlaylistsPodcastsContactOpen navigatieZoekenLuisterSluitenZoekenZoekenDownload Radio 1 appMuziekRadio 1 SelectRadio 1 ClassicsRadio 1 SessiesVox Top 3WinKijk LiveHomeProgramma'sNieuwe FeitenTwee Nederlanders maken àlle Filipijnse nummerplatenTwee Nederlanders maken àlle Filipijnse nummerplaten6 maart 2014Delen op:FacebookTwitterOp de Filipijnen rijden alle auto's binnenkort rond met een Nederlandse nummerplaat. Enfin, toch met een nummerplaat die in Nederland gefabriceerd is.

Beide vrouwen willen het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland, mét hun kinderen. De kinderen zijn onschuldig en blijven onschuldig. De Nederlandse regering onderzoekt de mogelijkheid om vrouwelijke Syriëgangers en hun kinderen naar Nederland te halen Nicky, 18-01-2015 20:18 #32 Mijn vriend woont in Montenegro, we hebben samen een zoontje van bijna 1 jaar. Hij is hier nu voor zijn verjaardag en blijft 3 maanden. We willen graag een toekomst opbouwen hier in Nederland met z'n drietjes en misschien ooit met z'n vieren.Wat moeten we doen om dit te kunnen realiseren. Reactie infoteur, 21-01-2015Dat is een heel andere weg en heeft niets met een visum voor kort verblijf te maken. Kijk daarvoor op de site van het Ministerie.

De uitspraak van het hof zou in stand moeten blijven, zo staat in het advies. Het staat de Hoge Raad vrij om dit advies al dan niet te volgen. Wel wordt een advies van de advocaat-generaal in de meeste gevallen overgenomen door de Hoge Raad. De uitspraak wordt voor de zomer verwacht.Gabrielle, 16-08-2014 22:43 #15 Hallo, ik wil mij schoonouders vanuit Syrie naar Nederland toe halen omdat het daar te gevaarlijk is.Wat kan ik doen voor mij schoonouders heb er alles voor over!.( welke aanvraag kan ik eventueel indienen? )Thnxs Reactie infoteur, 17-08-2014In dit artikel staat alles wat je moet doen om iemand vanuit Syrie hier naartoe te halen. Je moet zelf bepalen of dat voor bepaalde tijd is of dat je wilt dat ze hier permanent naartoe komen. Dat laatste zal overigens niet gemakkelijk zijn. Je zou eerst een verzoek kunnen indienen om ze hier voor 3 maanden te krijgen.Voor de periode vanaf die datum laat u een affidavit opstellen. Dat is een verklaring onder ede die u bij de notaris aflegt. U heeft hierbij een kopie van uw geboorteakte nodig. Laat de affidavit eerst legaliseren door een rechtbank (Regional Trial Court). Daarna kunt u met uw documenten naar het Filipijnse ministerie van Buitenlandse Zaken.Benieuwd hoe twee Zeeuwse broers erin geslaagd zijn om de levering van 20 miljoen nieuwe kentekenplaten binnen te halen. Normaal gaan lageloonlanden toch met dat soort aanbestedingen aan de haal?

Jos Vaes, 28-11-2014 10:08 #23 Een vriend van mij wonend in Duitsland (Duits staatsburger) wil zijn vriendin uit Zuid-Afrika, Kaapstad uitnodigen op korte termijn, voor een korte Kerstvakantie, de snelste vlucht is naar A´dam. Dan moet er een visum voor Nederland worden aangevraagd zoals ik begrijp. Moet het " bewijs van garantstelling" dwingend door een Nederlander woonachtig in Nederland gestelt worden? of zijn er andere mogelijkheden? Reactie infoteur, 20-12-2014Als die vriendin niet in Nederland maar in Belgie gaat verblijven, moet daarvoor een visum worden aangevraagd. Er moet dan wel een transit visum worden verstrekt voor de doorreis, dus dat moet worden aangegeven.Khalid, 18-08-2015 17:41 #49 Hallo, Ik wil binnenkort mijn moeder uitnodigen naar Nederland voor een korte vakantie verblijf (minder dan 90 dagen). Hopelijk kan iemand mij helpen, ik heb namelijk echt geen idee wat ik allemaal nodig heb om in aanmerking te komen voor een visum. Welke documenten heb ik zelf nodig voor het aanvragen van een visum, en welke documenten heeft mijn moeder nodig? Ik werk en studeer naast mijn werk, ik woon samen met mijn zus.Alvast bedankt voor uw reactie. Reactie infoteur, 12-08-2016Alles wat je nodig hebt staat in dit artikel genoemd.Farah, 12-06-2017 16:59 #107 HiIk wil mijn man naar Nederland halen voor vakantie van 90 dagen. Ik heb een zoontje die nederlandse nationaliteit heeft en ik heb dat ook. Mijn zoontje heeft zijn vader 2jaar niet gezien door de oorlog in irak. Mijn man heeft in irak werk hij mag alleen 3 maanden vakantie krijgen van zijn werk. Ik woon bij mijn ouders en ik heb geen werk. Hoe kan ik een visum voor hem aanvragen?GroetjesPeter, 06-03-2017 20:43 #94 Colombia staat niet in de landenlijst, heeft iemand die 4 weken op vakantie komt meer nodig dan een nieuw geldig paspoort? Reactie infoteur, 07-03-2017Colombianen hebben sinds 2016 geen visum meer nodig als ze maximaal 90 dagen in een Schengenland willen verblijven. Ze kunnen zonder visum naar 26 landen, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.De 26 landen waarvoor Peruanen en Colombianen vrij kunnen reizen zijn: Oostenrijk, België, Denemarken, Slowakije, Slovenië, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje en Zweden. Meer dan een paspoort, een ticket en geld hebben ze dus inderdaad niet nodig. (Nou ja bagage is ook wel handig).Tanghe Patrick, 30-07-2015 11:17 #48 Hoi met patrick, ik ben in belgie gehuwd met een Filipijnse vrouw en deze heeft nu reeds de belgische nationaliteit. Wij wonen nu 3 jaar in nederland maar mijn vrouw heeft nog 2 dochters in de filipijnenvan 20 en 21 jaar oud. Nu wil ik deze graag een keer voor kerst naar ons laten komen als verrassing voor mijn vrouw, hoe moet ik hiervoor te werk gaan, kunnen jullie mij info geven aub. Alvast bedankt en vriendelijke groeten patrick Reactie infoteur, 15-08-2016Beste Patrick, ik ken de regels in Belgie niet. Wij hebben hier een IND die je informatie kan geven, mogelijk hebben jullie ook zo;n instituut. Misschien zijn de regels hetzelfde in Nederland en Belgie, maar dat durf ik eigenlijk niet te zeggen.

Documenten van het Filipijnse Consulaat in Oranjestad/ Aruba

Marcel van Bijnen, 04-04-2015 00:35 #39 Mijn vriendin komt uit Oeganda en is nu al een paar jaar werkzaam in Dubai. Nu wil ik haar voor 1 hooguit 2 weken naar Nederland laten komen voor vakantie. Ze is 26 en heeft geen kinderen of eigen huis, maar ik heb vast werk, eigen huis en ik verdien meer dan het minimale bedrag dat nodig is daarvoor om haar te laten komen. Wat moet ik doen? Kan zij vanuit Dubai alles regelen en ik vanuit Nederland ( bij mijn gemeente etc.) of moet zij dan eerst terug naar Oeganda? Reactie infoteur, 23-08-2016Je vriendin uit Oeganda kan een visum kort verblijf ook aanvragen in Dubai als zij daar bestendig verblijf heeft. Dat is het geval als zij daar langer dan 90 dagen legaal mag verblijven o.g.v. een verblijfstitel of in afwachting van een verblijfstitel.Uw document is origineel en compleet. Verwijst het document naar andere documenten of bijlagen, dan zitten deze erbij. Nederland moet IS-vrouwen en hun kinderen niet terughalen naar Nederland. Dat adviseert de advocaat-generaal de Hoge Raad. De uitspraak van het hof zou in stand moeten blijven, zo staat in het advies Meer informatie over dit onderwerp Welke eisen worden aan mijn inkomen gesteld? Uw inkomen moet voldoende, zelfstandig en duurzaam zijn. Dat betekent het volgende:Ed, 08-12-2016 13:44 #84 Mijn vriendin is Russische (woont in Rusland), met haar zoon van 22. Het contact is geweldig met haar zoon. Nu ziet zij zij haar zoon in Rusland ontsporen, stoppen met studie en maar wat lantefanteren. Wat dus leid tot heel vee ruzie tussen moeder en zoon. Hij zal eigenlijk een geheel nieuwe start moeten kunnen maken. Nu wil ik hem dit heel graag kunnen geven en naar Nederland halen. Hij ziet mij dan ook op zijn moeder na als meest belangrijke persoon in zijn leven en naar mij luisterde hij dan ook. Hij heeft sinds klein af aan geen contact meer met zijn biologische vader. Ook de zoon zou deze kans met beide armen willen aangrijpen. Hij zou dan bij mij komen leven/wonen en werken van hier uit. Hij zal dus nooit afhankelijk worden van een uitkering en ik wil dan ook alle risico's op me nemen. Ik zie echter geen enkele manier om dit te kunnen realiseren en ben dan ook bang dat het voor hem helemaal fout gaat. Wie kan mij hiermee helpen om hem naar Nederland te krijgen, zodat hij een nieuwe kans krijgt? Groetjes Ed. Reactie infoteur, 16-02-2017Ik snap niet zo goed waarom je dit niet kunt doen? En waarom ben je er zo zeker van dat hij vanuit Nederland kan werken? Als je hem naar Nederland haalt, ben jij de eerste 5 jaar op alle fronten verantwoordelijk voor hem dus ook financieel. En hij moet ook bij je wonen gedurende die periode.

Inburgeringscursus Ik wil naar Nederland

 1. Bent u (startende) zelfstandige? Dan telt uw inkomen na anderhalf jaar pas als duurzaam mee. De IND kijkt naar uw gemiddelde inkomen over het boekjaar.
 2. Naar Nederland, Amsterdam, Netherlands. 4.6K likes. Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in..
 3. Volgens de AG zijn de mogelijkheden van de Staat om de situatie van de IS-uitreizigers te beïnvloeden onvoldoende. "Het hof heeft daarom terecht geoordeeld dat de mensenrechtenverdragen niet rechtstreeks van toepassing zijn."
 4. Voldoet uw inkomen (net) niet aan de norm? Dan kunt u soms toch uw gezinslid naar Nederland halen. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze juristen.
 5. Kinderen op een Filipijnse school hebben dinsdag onder tafels geschuild tijdens een aardbeving. Geen van de leerlingen raakte gewond. Mijn NU.nl. Ga naar de inhoud

Ton, 03-01-2017 19:33 #89 Mijn Surinaamse vriendin is bij mij met een vakantievisum. Bestaat er een mogelijkheid dat ze hier mag blijven voor langere duur? Reactie infoteur, 14-02-2017Ik weet niet wat je bedoelt met langere duur. Als je een vakantievisum hebt voor een paar weken kun je naar de IND gaan en vragen of die duur verlengd kan worden naar 3 maanden. Het hangt af van de IND of ze dat doen of niet, maar je kunt het proberen. Langer dan 3 maanden blijven is nooit mogelijk. Als je echt wilt dat ze hier komt dan zou je een heel andere procedure op moeten starten waarbij ze ook moet inburgeren.Ilona Regeer, 07-06-2016 16:42 #66 Ik wil graag een vriendin uit Oekraïne laten overkomen voor een vakantie. Zij heeft zelf niet het geld om aan te tonen dat zij hier kan verblijven. Ik werk zelf halftijds dus verdien ook niet de gevraagde 1435. Zij zegt dat ze een open bankrekening moet hebben en een huis om haar visum te krijgen. Ik wil graag weten of er geen manier is om haar toch te laten komen voor een vakantie in België. Reactie infoteur, 14-06-2016Jij moet garant voor haar staan als ze zelf het geld niet heeft. Heb jij dat niet en zij ook niet, dan zullen ze haar niet toelaten. Je huis openstellen, dus haar uitnodigen kan wel deel uitmaken van de procedure, maar maakt niet dat je geen geld meer hoeft te hebben. Je moet echt aan kunnen tonen dat dit geld er is.

Ee buitenlander die Nederland wil bezoeken heeft heel vaak een visum nodig. Dat is nog niet zo eenvoudig. Welke papieren zijn er nodig en hoe vraag je aan? Marin, 20-01-2018 09:57 #117 Ik wil een neefje van mijn vrouw, uit de Filipijnen naar Nederland halen om te werken bij ons in de zaak Kan ik vrijstelling van de inkomenseis krijgen? U kunt een vrijstelling van de inkomenseis krijgen als u:Naomi, 01-07-2014 00:13 #13 Ik wil mijn ouders voor 3 maanden uitnodigen. ze gaan alles zelf betalen. Wat voor stappen zou ze moeten nemen om hier te kunnen komen?dankuwelmvg Reactie infoteur, 06-07-2014De stappen die in dit artikel genoemd worden. Dus een aanvraag doen bij de ambassade van Nederland. Vaak worden ze dan uitgenodigd voor een interview. U moet kunnen overleggen dat ze eventueel bij u verblijven of zij moeten aantonen dat ze in een hotel verblijven. Ja Nee Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Wat jammer dat u ontevreden bent. Verzend uw feedback Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw Bedankt voor uw feedback. We doen er alles aan, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zes politieke partijen willen Van Laarhoven naar Nederland halen

Twee Nederlanders maken àlle Filipijnse nummerplaten Radio

Filipijnen - Wikipedi

Wim Doors, 24-11-2018 19:19 #123 Ik wil graag een visum aanvragen voor een goede vriendin uit Kenya. Ze wil voor 3 weken bij mij op vakantie komen en ze verblijft op mijn thuisadres. Ik sta financieel garant voor haar, hoe moet ik dit verwoorden in een brief?Is er nog iets anders, wat ik moet doen?Met vriendelijke groet,Wim DoorsRicky, 11-03-2018 15:49 #119 Beste,Wij willen graag onze pleegzoon uit Nepal 2 of 3 jaar bij ons laten wonen en laten studeren in Duitsland. Hij gaat dan dagelijks vv per trein. Wat hebben we nodig, wat moet hij in Nepal regelen en mag hij werken hier voor enkele uren?Met vriendelijke dankRicky WinnemullerDominique, 31-03-2016 16:41 #63 Hoi, ik ben woon achtig in noorwegen. Mijn vriendin komt mij bezoeken en is in het bezit van een schengenvisum type C. Nu willen wij mijn familie bezoeken in Nederland en een 4 dagen bijven om vervolgens weer terug naar noorwegen te gaan. Kan zij met deze visum gewoon Nederland binnenkomen?Alvast bedanktDominique Reactie infoteur, 20-07-2016Hangt van het soort visum af. Zou ik even navragen bij de IND.Rossoneri, 11-07-2015 08:36 #45 Hallo, mijn neef is hier naar Nederland uitgenodigd voor max 3 maanden. Echter heeft hij ook familie in Duitsland die garant kan staan voor hem en overweegt hij om daar te gaan wonen en werken.Mijn vraag: levert dit eventuele problemen op voor de garantsteller die hem naar Nederland heeft uitgenodigd? Reactie infoteur, 20-08-2016Ik snap je vraag niet goed. Hij is uitgenodigd, maar iemand uit Nederland staat garant? Als dat het geval is en hij gaat dan naar Duitsland om te wonen en werken (daar is overigens zo'n visum helemaal niet voor. Dat visum is voor een vakantie en daar mag je niet op werken en ook niet op wonen). Wat je denk ik in feite zegt is dat hij asiel wil aanvragen? Of een verblijfsvergunning wil krijgen om helemaal in Europa te blijven? Dat gaat zo maar niet, dan moet hij in zijn eigen land namelijk eerst inburgeren en moet degene die hem naar Europa haalt 5 jaar lang zorgen dat hij niets van de staat vraagt. Komt hij op dit visum naar Europa en gaat hij naar Duitsland en dan niet alleen voor vakantie dan is de garantsteller inderdaad de pineut. Die kan dan voor kosten opdraaien tot 50.000 euro voor 5 jaar.

Sharmaine / 25 / Vrouw / Tagaytay, Cavite, Filipijne

 1. Cateau, 13-01-2018 09:15 #116 Ik heb een vriend in Suriname, hij is ook al hier geweest. Nu willen wij samen hier verder leven, heb de aanvraagpapieren al. Maar is zo moeilijk invullen. Waar zou ik daar voor terecht kunnen?Groeten
 2. isterie van Buitenlandse Zaken. Het adres vindt u op de site van de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht (HCCH) . De informatie op deze site is in het Engels.  Uw document is door legalisatie met de apostille klaar voor gebruik in het Koninkrijk der Nederlanden.
 3. Zelfstandig inkomen is inkomen uit arbeid in loondienst, inkomen als zelfstandige, sociale verzekeringsuitkeringen (bijvoorbeeld WW of WIA), inkomen uit vermogen en kinderalimentatie. U kunt deze inkomsten meetellen.

Yara Boom, 09-10-2015 16:12 #54 Mijn vriend uit Turkije wilt voor 2 weken naar Nederland komen in januari. Hij moet dan dus een visum aanvragen, maar ik hoef dus niet perse garant te staan? Reactie infoteur, 21-10-2015Als hij zelf aan kan tonen dat hij genoeg middelen heeft niet.Agustina, 19-09-2014 13:53 #17 Hallo,Ik wil mij nicht van 13 jaar oud naar Nederland laten komen als pleegkind, wat moet ik eerste doen en regelen?Graag advies!Alvast bedankt,Agustina Raya Reactie infoteur, 05-10-2014Dit is wat anders dan een visum voor 90 dagen. Kijk eens op de site van de overheid (staat ook in dit artikel).Jurgen de Leeuw, 23-04-2017 08:51 #102 Hallo ik heb een vraag.mijn vriendin woont en werkt in Suriname, maar nu willen we gaan samenwonen in nederland en haar naar hier halen.wij weten beide niet wat wij aan formulieren nodig hebben en wat we hiervoor moeten doen om haar nederlandse te maken.Rob, 29-08-2014 13:31 #16 Hallo,tijdens mijn vakantie in Griekenland heb ik een jongen leren kennen die 6 jaar in Griekenland woont en werkt. Hij heeft een paspoort uit Bangladesh.Het is uiteraard heel lastig om zaken in Bangladesh aan te vragen. Ik wil hem graag helpen om te kijken of er mogelijkheden zijn om in Nederland te wonen en te werken.Ik ben zelf een Nederlander met een Nederlands paspoort en woon met mijn gezin in Nederland.Zijn er mogelijkheden voor mij om hem te helpen?Alvast bedankt,Rob van den Berg Reactie infoteur, 05-10-2014Dat zou u toch echt even bij het ministerie moeten vragen. Dit is zo'n specifieke vraag, daar kan ik geen antwoord op geven. De website staat in dit artikel.

Tineke Ceelen (Stichting Vluchteling) wil zwakbegaafde ISIS-vrouw

Filipijnen - Wikikid

Nederlands. Snel overzicht. Sharmaine. Zij is op zoek naar. Opleiding: Hogere Beroepsopleiding. Ik ben een hardwerkende Filipijnse beeldend kunstenaar en informatietechnologie instructeur Sonja van der Burgt, 24-11-2014 18:29 #21 HalloIk heb een vraag ik heb een vriend en hij woont in Sri Lanka nu zou ik heel graag een toeristen visa voor hem willen aan vragen maar nu komt het probleem hij is zeeman dus als ik hier de papieren in orde maak en ze moet opsturen naar hem dan lukt dat niet want hij is voor 8 maanden op zee, en mijn bedoeling was om als zijn contract weer afgelopen is hem gelijk na zijn reis hier naar toe te halen voor vakantie.Bestaat er een mogelijkheid dat ik in Nederland de dingen in orde kan maken.Alvast bedankt voor het antwoordsonja Reactie infoteur, 20-12-2014Nee hij zal toch echt de aanvraag zelf moeten indienen. Dat kunt u niet hier in Nederland doen.Bessel, 21-12-2014 03:58 #25 Ik ben Nederlander, en verblijf op dit moment in Ecuador en beschik over een z.g. 12-IV visum welk mij toestaat 180 dagen in Ecuador te verblijven. Deze 180 dagen lopen in mei 2015 af, en op dit moment ben ik in het proces om het Immigrantenvisa in de categorie 9 aan te vragen. Gedurende de periode van mijn 12-IV treed ik in het huwelijk met mijn vriendin die Ecuadoraanse is. Wij zijn voornemens om in mei 2015 voor een korte periode (3 weken) naar Nederland af te reizen om mijn Kinderen en familie te bezoeken. Aan welke voorwaarden moet mijn toekomstige vrouw voldoen om het visum aan te vragen? Reactie infoteur, 21-12-2014Ze moet voldoen aan alle voorwaarden die in dit artikel genoemd zijn. Ze is geen Nederlandse begrijp ik, dat wordt ze ook niet door met haar in het huwelijk te treden want daarvoor moet je een heel andere weg bewandelen. Dus ze moet voldoen aan alle voorwaarden die in dit artikel beschreven staan. Filipijnen. Uit Wikikids. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Over dit artikel en/of onderwerp bestaat er ook een Waaronder 19.573.667 mannen en 42.360.784 vrouwen. De bevolkingsgroei stijgt momenteel met 2,36 %. In de Filipijnen hebben ze net als in Nederland overheerlijke toetje Yvanka, 20-03-2017 16:29 #96 Ik ben yvanka. ik ben 32weken zwanger. Mijn vriend zit in in afrika. Hij gaat de inburgenis examen doenm zodat hij in nl kan komen wonen. Bij zijn gezin! Straks moet hij mvv aanvragen. Alleen 1 probleem, ik kan niet werken vanwege rug. En kan dus niet gerant staan voor hem. Heb een woajong. En is dus niet hoog genoeg. Iemand tips. Hoe ik hem in nl kan krijgen? Zonder gerant staan voor hem? Gr yvanka Reactie infoteur, 23-03-2017Dat kan dus niet. Als je iemand naar Nederland wilt halen, beloof je dat je 5 jaar garant staat voor hem. Mogelijk is er een familielid dat garant kan staan, maar anders staat de regering het echt niet toe.

Derya, 16-11-2016 00:19 #80 Ik wil mijn nicht uit Turkije voor 90 dagen naar Nederland uitnodigen. Hoeveel inkomen heb ik nodig om aanvraag te dienen bij de gemeente? Reactie infoteur, 21-11-2016De normbedragen zijn als volgt om hier iemand naartoe te halen (in november 2016):Verblijf bij familielidVerblijf bij echtgenoot of partner 1.537,20 bruto SV-loon per maand zonder vakantiegeld 1.660,18 bruto SV-loon per maand met vakantiegeldVerblijf bij ander familielidEchtparen en ongehuwd samenwonenden 1.537,20 bruto SV-loon per maand zonder vakantiegeld 1.660,18 bruto SV-loon per maand met vakantiegeldAlleenstaande ouders 1.076,04 bruto SV-loon per maand zonder vakantiegeld 1.162,13 bruto SV-loon per maand met vakantiegeldSarah, 24-02-2017 21:35 #93 Goedendag,Mijn vriend uit Nigeria heeft een schengen visum van 6 maanden gekregen omdat hij gaat studeren in Denemarken. Zijn plan is om erna visum aan te vragen in Nederland en om te gaan inburgeren. Kan iemand mij uitleggen wat precies de procedure daarvoor is? Zou het verschil maken als we getrouwd zijn? Zovéél informatie op internet! Zie even door de bomen het bos niet meer:) Reactie infoteur, 02-03-2017Ik neem aan dat je bedoelt dat hij helemaal naar Nederland wil komen? In dat geval zal hij eerst in Nigeria zijn eerste inburgering moeten doen. Hij moet dan bewijzen dat hij voldoende Nederlands spreekt, de Nederlandse regels kent, Nederlands spreekt en schrijft op een bepaald niveau. Daarna kunnen jullie een verzoek indienen voor MVV, maar dan moet jij wel voldoende inkomen hebben en garanderen dat je gedurende 5 jaar voor hem garant staat. Shell mag dan van oorsprong Nederlands zijn, ook de belangen van Nederlandse burgers staan bepaald niet centraal in diens bedrijfsvoering. Een bejaarde vrouw beklimt haar huis dat grotendeels is verwoest tijdens de tyfoon Hagupit in de Filipijnen Shirley, 12-12-2016 09:31 #86 Ik wil graag mijn moeder uit Nigeria uitnodigen. Zij is al 3 keer naar Nederland geweest, maar zij is wat ouder geworden. Is het mogelijk om een 5 jaar visum aan te vragen, waar zij elke 3 maanden terug gaat? Ik vraag het omdat waar de ambassade is, heel ver is. Reactie infoteur, 14-12-2016Nee er kan alleen een visum voor een jaar worden afgegeven. Daarop mag ze twee keer 3 maanden komen. Anders wordt het een MVV. Maar dan moet ze van tevoren ook inburgeringsexamen doen en gelden er heel andere voorwaarden. Zo'n visum is vaak voor mensen die hier bijvoorbeeld getrouwd zijn en hier een bestaan willen opbouwen.

Video: Naar Nederland - Home Faceboo

Paco, 23-08-2018 19:15 #120 Beste,Wij willen graag iemand over laten komen uit Colombia voor Babysitter, wat moeten we regelen via IND?mvgHet is niet meer mogelijk om uw alleenstaande 65+ ouder naar Nederland te halen op grond van het Nederlandse beleid.Uw inkomen is nog minimaal een jaar beschikbaar. Uw contract moet als de IND uw aanvraag ontvangt nog minimaal een jaar geldig zijn. Geeft uw werkgever u een arbeidsovereenkomst voor een jaar? Dien uw aanvraag dan in vóór de ingangsdatum van het contract!Riham, 17-10-2017 20:00 #113 Hoi, Als iemand in Syrië woont die geneeskunde heeft afgestudeerd en graag in Nederland wil komen specialiseren, wat moet hij dan doen om het visum te krijgen? Dat kon alles wat op het internet is geschreven, mij niet beantwoorden. Hij heeft de Palestijnse nationaliteit.Alvast bedankt.Boerlage, 28-07-2015 17:42 #47 Hallo,Een vraag, de vriendin van mijn zoon woont een geruime tijd in nederland.heeft een baan, vast contract 38 uur.Nu wil ze na 6 jaar haar zoontje van 11 jaar uit columbia hierheen halen om bij haar te wonen wat moeten ze doen.mvg Reactie infoteur, 17-08-2016Ik heb geen idee of zij zelf nu Nederlandse is of dat ze hier op een visum verblijft. Dat blijkt niet uit uw verhaal.

Robert, 06-10-2018 11:32 #121 Goedemorgen,Mijn vriendin uit Ghana, waarmee ik in afgelopen December een kerkelijk huwelijk heb afgesloten, is nu eindelijk in het bezit van het paspoort! Nu nog een visum, deze is echter maar voor drie maanden geldig!Dit werkt kostenverhogend, maar het ergste van alles, dat ze weer snel terug moet.Vraag, mogelijkheid om het visum aan te vragen voor meerdere keren, is dat mogelijk.Is er nog een opening om ervoor te zorgen dat ze hier langer of voor altijd kan blijven?Graag uw ervaring, want loop tegen de bureaucratie aan, en dat hoeft geen probleem te zijn, echter wil graag alle mogelijkheden preventief bekijken.Alvast dank om notie te nemen van onze vraagstelling.RobertRob, 27-04-2016 14:08 #65 Mijn Syrische vriend komt uit oorlogsgebied en heeft samen met vrouw en kinderen een voorlopige verblijfsvergunning in Nederland. Zijn schoonouders wonen in Syrië (niet oorlogsgebied). Hij wil zijn schoonouders op bezoek laten komen in Nederland. Zij wonen in Syrië en willen via de Nederlandse Ambassade in Beiroet een Schengenvisum aanvragen. Als de schoonouders kunnen voldoen aan de wettelijke eisen (b.v. voldoende financiële middelen) heeft dit verzoek dan wel kan van slagen of is het verspilde moeite en weggegooid geld? Reactie infoteur, 14-06-2016Dat hangt er vanaf of ze aan kunnen tonen dat ze ook weer terugkeren. Dat is vaak een heikel punt in de procedure. Is er werk? Zijn er banden die maken dat ze weer teruggaan? Alleen het geld is niet doorslaggevend.

Video: Kabinet houdt vol ondanks D66: geen IS'ers terug naar Nederland halen

10.3 тыс. отметок «Нравится», 169 комментариев — Prof. Dr. Freek Vonk (@freekvonk) в Instagram: «Van de Filipijnse wildernis terug naar de Nederlandse (stads)jungle! Buitenspelen is altijd leuk ».. Popal, 10-01-2016 21:36 #61 Ik heb iemand uitgenodigd van Afghanistan naar Nederland. Ze hebben alle benodigde papieren bij zich. Verder wat moet ik doen? Moet ik gelijk visum aanvragen of voor interview een afspraak maken? Reactie infoteur, 19-01-2016Eerst de [papieren invullen, dan een afspraak maken voor een interview. Overigens moet diegene dat doen, niet jij.

Naar Nederland. Naar Nederland De rechtbank bepaalde in november dat de Staat binnen twee weken al het nodige moest doen om in ieder geval de kinderen te repatriëren. De Staat ging in hoger beroep en kreeg gelijk. Het hof bepaalde dat de rechter niet op de stoel van de politiek mag gaan zitten. Volgens het hof heeft de overheid 'beleidsvrijheid' en moet de rechter zeer terughoudend zijn met ingrijpen. De advocaten van de vrouwen gingen hiertegen in cassatie.Bent u of uw familielid EU/EER-burger of heeft u of uw familielid de Turkse nationaliteit? Dan gelden meestal andere voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met een van onze juristen.L. V. Marsham, 17-04-2014 07:23 #8 Ik wil graag dat mijn geliefde naar Nederland komt voor vakantie om mijn familie te ontmoeten, het gaat puur alleen om familie kennis en niks anders ik was all een paar keer in zijn land geweest en ik ken zijn familie. Wat kan ik doen om hem te helpen een visum te krijgen om op bezoek hier te komen? Reactie infoteur, 17-04-2014Alles wat hier in dit artikel genoemd staat is nodig om een visum aan te kunnen vragen. Vind meer dan 3 Filipijnse vechtsporten-groepen met 124 leden bij jou in de buurt, en ontmoet mensen in jouw omgeving met wie je interesses deelt. Ontdek wat er speelt bij Meetup-groepen over Filipijnse vechtsporten wereldwijd, en sluit je aan bij een van de groepen bij jou in de buurt

Filipijnse kinderen schuilen onder tafels tijdens aardbevin

Kind van 25 jaar of ouderU kunt uw kind van 25 jaar of ouder alleen naar Nederland halen als tussen u en uw kind een bijzondere afhankelijkheidsrelatie bestaat. Bijvoorbeeld als uw kind ernstige medische problemen heeft en niet zonder uw zorg kan. Zes politieke partijen in de Tweede Kamer vragen het kabinet in actie te komen voor Johan van Laarhoven; de vroegere baas van coffeeshopketen The Grass.. R. Weers, 16-10-2015 12:11 #55 Ik heb sinds 2 jaar een Filipijnse vriendin die meer dan 5 jaar in Tsjechië werkt en 10 jaar in Israël heeft gewerkt. Is het nu mogelijk voor ons in Nederland te trouwen en te verblijven? Reactie infoteur, 21-07-2016Dit zou ik aan de IND voorleggen. Beetje ingewikkeld. Zij helpen je daarmee. Ik weet ook niet op welke gronden ze nu in Tsjechie is?Jim Habets, 19-10-2016 15:29 #77 Een vriendin uit Ivoorkust (woonachtig in België) wil haar dochter laten overkomen gedurende enkele weken. Ik (woonachtig in Nederland) wil daarvoor garant staan. Kan haar dochter, eenmaal aangekomen in Nederland, gewoon doorreizen naar België of is het verstandiger haar in België te laten landen? Kan ik dan nog wel garant staan? Het Filipijnse eiland Boracay heeft even genoeg toeristen gezien en sluit voor zes maanden onherroepelijk de toegang naar haar witte zandstranden. Met de sluiting van het paradijselijke eiland zal het land het erg moeilijk krijgen om haar doelstelling van 7,4 miljoen bezoekers dit jaar te halen

DocentHeeft jarenlange ervaring en een hart van goud. Stáát voor zijn cursisten, heeft ongekend veel geduld en geen vraag is hem te veel.Selda, 15-11-2016 22:18 #79 Ik wil een kennis van mij laten overkomen naar Nederland vanuit Turkije voor vakantie. Kan zij als ze eenmaal hier is doorreizen naar Amerika ook voor vakantie? Of moet ze terug naar Turkije voor een visum aanvraag of kan dat ook in Nederland?Hans, 04-11-2015 13:36 #57 Ik wil vraag weten wat er allemaal nodig is om mijn Colombiaanse vriendin naar Nederland te halen. Ik bedoel wat heeft zij allemaal nodig en waar moet ik aan voldoen. Mvg Hans Reactie infoteur, 13-11-2015Dat staat allemaal in dit artikel.B. Kaspers, 11-08-2016 07:40 #71 L.S.,Mijn man wil zijn broer uit Marokko over laten komen. Ik dien dan ook een handtekening te zetten. Mijn man heeft (nog) een tijdelijke verblijfsvergunning. Kan dit dan? En: welke risico's lopen wij, als gezin? Ik begrijp dat een verzekering voor medische kosten verplicht is. Maar wat valt nog meer onder de 10.000,- euro die genoemd worden? Reactie infoteur, 12-08-2016Of dat kan op je man zijn vergunning weet ik niet. Zou je de IND even voor moeten bellen. Gaat je zwager ervan door en jullie staan garant, dan kan dat betekenen dat de staat je voor 5 jaar aanslaat voor 10.000 euro per jaar. Totaal dus een halve ton. Je moet dus wel zeker weten dat de persoon in kwestie goede bedoelingen heeft.Aisha, 26-03-2017 22:05 #97 Ik ben Aisha en ik ben 18 jaar. Ik wil graag mijn oma uit Pakistan uitnodigen om de zomer hier in Nederland mee te maken. Dus eigenlijk wil ik dat ze voor de zomer hier op vakantie komt, is dat mogelijk? Zoja, wat zijn de kosten hiervan?

Filipijnse vechtsporten-groepen in Nederland Meetu

Didi, 10-03-2015 09:57 #37 Ik had een vraagje, als iemand eerder uit Turkije is gekomen met een toeristenvisum maar langer is gebleven dan die 90 dagen En Later toch terug is gegaan Naar Turkije. Kan deze persoon opnieuw een visum aanvragen of wordt dat per direct geweigerd omdat diegene eerder fraude heeft gepleegd? Reactie infoteur, 21-03-2015Dat is aan de autoriteiten, maar echt heel handig is het niet bepaald.Kaya, 08-04-2017 19:54 #100 Hallo, Mijn man (Turks) en ik (Nederlands) wonen samen in Nederland. Inmiddels heeft hij zijn verblijfsvergunning gekregen op basis van het eu recht. Nu zouden wij zijn broertje (19 jaar, Turkse nationaliteit) ook graag bij ons hebben in Nederland. Ik heb al op de website van IND gekeken maar kom er helaas niet helemaal uit.Kunnen wij een mvv voor hem aanvragen? Moet hij eerst als toerist komen en terug gaan en dan opnieuw een visum aanvragen of kunnen wij direct een mvv voor hem aanvragen?Bij voorbaat dank voor uw hulp.Brian Samson, 11-03-2014 21:47 #7 Wil Nederland wel toeristen hebben? Op deze manier kan vrijwel geen toerist naar Nederland gaan.

Prof. Dr. Freek Vonk в Instagram: «Van de Filipijnse wildernis terug

Noël, 05-08-2014 17:03 #14 Goedemiddag, ik heb sinds 2 jaar een garantverklaring voor mijn broer gedaan die wou op bezoek komen maar helaas hij heeft toch een negatieve antwoord gekregen. Zijn visumaanvraag was goed met papieren en alles en alles klopt het gewoon maar toch geen visum. In dit geval wat moet ik doen? Ps: ik werk en ik heb Nederlandse passport.Alvast bedankt voor jullie antwoord. Reactie infoteur, 09-08-2014In het volgende artikel kun je zien hoe je bezwaar kunt maken: http://zakelijk.infonu.nl/juridisch/137869-visum-afgewezen-hoe-maak-je-bezwaar.html. Je kunt ook teruggaan naar het artikel. Daar staat een link naar het artikel over het bezwaar maken tegen afwijzing van het visum.Inez ter Braak, 28-05-2014 16:35 #12 Mijn nichtje uit Zuid Afrika ( dochter van mijn zus) en haar dochter komen in december naar Nederland. Zij hebben de Zuid Afrikaanse nationaliteit. Zij gaan een visum aanvragen en ik zal zorgen voor een garantstelling. Nu willen zij in die tussentijd ook naar Engeland. Is dat mogelijk op het Schengenvisum voor Nederland of moeten zij een apart visum aanvragen voor Engeland Reactie infoteur, 29-05-2014Zij moeten daar een apart visum voor aanvragen.

Uitkeringen op grond van sociale voorzieningen (bijvoorbeeld bijstand), toeslagen van de Belastingdienst en studiefinanciering gelden niet als zelfstandig inkomen.Theo de Vries, 15-09-2016 15:28 #74 Een vraag met betrekking tot volgende situatie. Ik ben in Nederland getrouwd met een Braziliaanse vrouw. Ik probeer haar en haar dochter van 7 naar Nederland te halen. De vrouw heeft het volledige ouderlijke gezag over het kind. De IND heeft daarom geen toestemmingsverklaring nodig bij de mvv aanvraag voor het kind (aldus de mevrouw van de IND). Heb verder verschillende instanties en internationale advocaten gevraagd. En gek genoeg ik krijg tegengestelde antwoorden. Wie weet hoe het zit? Reactie infoteur, 07-10-2016Je zou toch denken dat de IND het wel weet. Maar ik ga er ook nog even een vraag tegenaan gooien bij de IND. Als ze dan weer hetzelfde zeggen, mag je er van uitgaan dat het klopt.Walter Will, 06-07-2019 20:04 #129 GeachteIk heb een vraag aan U, ik wil mijn vriendin voor een korte vakantie van 3 weken naar Nederland halen, Ze blijft voor 3 weken bij mij logeren. Nu is mijn vraag moet zij voor deze 3 weken een visum aanvragen. ik sta natuurlijk garant voor haar, nu heb ik begrepen dat degene die naar Nederland komt een bepaald bedrag op zijn bankrekening moet hebben. Kunt u mij zeggen, hoe hoog dat bedrag moet zijn?ik hoor graag van UMet vriendelijke groet,WalterElse, 21-11-2016 10:53 #81 Goedendag. We hebben een vriend uit Tunesie uitgenodigd om hier op vakantie te komen. Hij komt hier voor ca 10 dagen en heeft is bezig met de visum aanvraag. Wat moet er in de uitnodiging staan die ik aan hem ga sturen? Ik lees wel overal dat er een uitnodiging gestuurd moet worden maar niet wat daarin moet staan. Reactie infoteur, 23-11-2016In de uitnodiging moeten de gegevens staan van degene die wordt uitgenodigd (naam, adres, geboortedatum), dat u hem uitnodigt en waarom en hoe jullie dat gaan regelen. De rest van de papieren moeten vanzelfsprekend in overeenstemming zijn met die uitnodigingsverzoek.Gladys Valentijn, 06-09-2015 22:54 #51 Ik woon sinds 2008 in Curacao. Ik ben oorspronkelijk van Suriname. Ik ben via optie Nederlandse geworden. Mijn 2 dochters van 13 en 17 jaar wonen officieel sinds 2013 bij mij en hebben een tijdelijk verblijfsvergunning. Ze hebben de Surinaamse nationaliteit. Hun vader is in 2009 overleden en nu zijn ze voorgoed bij mij. Ik heb besloten om in Nederland te gaan wonen. Ik heb geen partner in Nederland, maar wel genoeg familie daar. Hoe regel ik het dan dat ze met mij meegaan om ons in Nederland te vestigen?Op basis van welke regels kan er voor hun een mvv aangevraagd worden? En komen de regels van hun verblijfsvergunning die ze hier hebben in Curaçao te vervallen? Reactie infoteur, 25-07-2016Dit is wel een heel ingewikkeld verhaal. Ik zou het voorleggen aan de IND, die weten dan wel op welke gronden uw dochter wel of niet mogen komen en wat u daarvoor moet doen.Asha, 15-12-2014 04:48 #24 Ik woon in Vietnam. Ik heb een vriendin in Vietnam wonen. Zij staat garant voor mijn visa. Kan ik dan aan een visum komen? Reactie infoteur, 15-12-2014Ik snap niet goed wat je bedoeld. Je wilt naar Nederland komen? En je vriendin is Vietnamees? Of Nederlands? Als je wat duidelijker bent kan ik je misschien helpen.

 • Accurance suomeksi.
 • Retinopatiamuutos.
 • Moz strausberg babygalerie.
 • Vares the sheriff.
 • W211 sbc korjaus.
 • Valokuvaus hinta.
 • Defibrillaattori kotiin.
 • Pekkaniska kuntobonukset.
 • Kromi spray maalaus.
 • Mulperipuu hämeenlinna.
 • Ikea retkeily.
 • Dwayne johnson earnings.
 • Ändra beloppsgräns swish.
 • Saturnuksen renkaat romaani.
 • Tennis alkeiskurssi kuopio.
 • Karate hämeenlinna.
 • Hildegard von bingen wiki.
 • Takareiden venyttely.
 • Johanna oras teokset hinta.
 • Tärkeimmät imetyksen edut.
 • Lapsen pituusmitta.
 • Polyuria.
 • Grafiikan prässi.
 • Teppo järvinen lavastaja.
 • Hök 16 prolongerad.
 • Lucifer besetzung.
 • Ihmisapinat alaluokat.
 • Nba schedule 2018 release.
 • Månelandingen mongstad.
 • Influenssa liikunta.
 • Loositalo.
 • Indigo aikuinen.
 • Fedex turku.
 • Ps4 party chat.
 • Joseph conrad heart of darkness.
 • Killer whale suomeksi.
 • Antti kurhinen eduskunta.
 • Kontiolahden seurakunta isoset.
 • Bond 007 skyfall.
 • Swedteam axton kokemuksia.
 • Musta multa kesäkukille.